Şimdi Ara

Ekran kartım çok mu düşük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ati x550 ekran kartım var ve shader 2.0 destekliyor. Şimdi ben bu kartla gh 3 oynayamaz mıyım? ayrıca pc biraz eski ekran kartı ararken sorun olur mu?

• ekran kartın çok eski oyun oynayabileceğini zannetmiyorum. büyük ihtimalle anakart ve sistemin geri kalanıda aynı vaziyettedir sistemi değiştirme zamanı gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnessFurkn

arkadaşlar ati x550 ekran kartım var ve shader 2.0 destekliyor. Şimdi ben bu kartla gh 3 oynayamaz mıyım? ayrıca pc biraz eski ekran kartı ararken sorun olur mu?

sistemi güncellemen gerekli
  • Ekran karti cok eski, buyuk ihtimal sistemde eskidir. Yeni sistem toplamanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok sistemim eski değil diğer ekran kartım yandı eniştem 2.el bir çıkma kart taktı. oyunların bütün şeyleri karşılıyor ama shader 2.0 olduğu için çalışmıyor :( sizce yeni kart almaya değer mi?
  • Kısa yoldan sistemi güncelle eğerki sisteminde bu denli eski bi kart varsa sisteminden pek bişey beklenmez.Ha dersen sadece kartı değiştircem değiştir ama beklediğini alamayabilirsin.
  • sistemi yazar mısın madem eski değil? ve evet o kart çok zayıf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    3 GB RAM
    Windows xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnessFurkn

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
    3 GB RAM
    Windows xp

Allah'tan eski degilmis yani. 8 senelik filan olmasi lazim.o sisteme en iyi nvidia gt630 takarsin.anakart da 8 senelikse pcie 2.1 amd kartlari gormeyebilir.gt630 pcie 2.0'dir.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96059

• Zaten bilgisayar benim değil bir arkadaşım istiyor. Yardımınıza teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.