Şimdi Ara

Ekran Kartım Bozuldu Yeni Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzunca süredir kartları incelemedim, kartım emektar sapphire hd7850 . Witcher 3 oynadığım bir karttır, gayet memnundum aslında geçenlerde bozuldu.

Sıfır veya ikinci el ekran kartı tavsiye edebilirseniz memnun olurum. Markaya takılmıyorum f\p 300 400 lira civarı bir kart işimi görür diye düşünüyorum, teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabor -- 28 Mayıs 2017; 16:47:1 >

• Gtx 1050 Veya Rx 460 :D bence 200 lira daha koy 1050ti al :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler 400ü geçmek istemiyorum .

http://www.vatanbilgisayar.com/200-500-tl-arasi/ekran-kartlari/

Şu yukarıdaki linkte modeller var asus mini gtx 950 nasıl? Bi de bu rx550, rx460'tan daha üst model değil mi, daha ucuz da fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: metabor

Teşekkürler 400ü geçmek istemiyorum .

http://www.vatanbilgisayar.com/200-500-tl-arasi/ekran-kartlari/

Şu yukarıdaki linkte modeller var asus mini gtx 950 nasıl? Bi de bu rx550, rx460'tan daha üst model değil mi, daha ucuz da fiyatı.

hocam onu size yakın vatan şubesinden bulmak sorun. ellerinde az miktarda kalmış büyük ihtimalle. o yüzden bu fiyatta elden çıkarıp bitirecekler.

• Aciliyeti yok dostum, bugünlerde araştırıyorum, iş görürse online da alabilirim o kartı. Tavsiyeleri bekliyorum.

• Karta overclock yapmış mıydınız? Genelde bellek arızası oluyor kartlarda. Hep şu termal pedlerden şüpheleniyorum 2-3 sene sonra ısı iletiminde sorun mu çıkarıyor acaba?
  • Rx 460 alinabilir. Ya da rx 560..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RX 560 alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti ucuza bulursan al

• 7000 serileri bile tarih oldu benim hd3650 daş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

Karta overclock yapmış mıydınız? Genelde bellek arızası oluyor kartlarda. Hep şu termal pedlerden şüpheleniyorum 2-3 sene sonra ısı iletiminde sorun mu çıkarıyor acaba?

Hatırlamıyorum, bios'a bakmak lazım sanırım, windows'un mavi pencere simgesinden sonra (win8) siyah ekran oluyor, başka kart taktık arkadaşla benim windows açıldı. Bundan önce de 2 3 aydır mavi ekran vermeye başlamıştı çöküyordu çok ciddiye almamıştım. Isı sorunu mantıklı tamirciye mi vermek lazım acaba tamir edebiliyorlar mı ekran kartlarını?
  • metabor kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yazdıklarınızdan anladığım şu ki o kartın bozuk olmama ihtimali var. Neden derseniz aynı siyah ekran sorunu benim de başıma gelmişti, üstelik tamamen aynı karttı format attıktan sonra bir daha da aynı sorun olmadı. Varsa bu işlerden anlayan bir arkadaşınız kartı ona verin bir taksın bilgisayarına bence
  • Ekran kartı güvenli modda düşük çözünürlükte sorunsuz çalışıyor. Güvenli modda amd sürücüsünü silip baştan kurmayı denedim, tam kurulumdayken yüksek çözünürlüğe geçerken yine aynı siyah ekranı veriyor ve takılıyor. Bilgili biri var mı sorun ne olabilir? :/

• Hocam benzer birşey de benim başıma gelmişti 7870xt ile. Ekranda kırmızı dikey çizgiler çıkıyordu biraz bekleyip tekrar açtım şu bu derken windows ambleminden sonra görüntü gelmedi. Gittik fırınlattık ve düzeldi. Hala kullanıyorum nazar değmesin

Uzak bir ihtimal ama kaybedecek birşeyim yok diyorsanız denenebilir.
  • Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Hahah denenebilir kaybedeceğim bir şey yok, yüksek çözünürlükte çalışmıyor zaten. Kendiniz mi yaptınız tamire mi verdiniz

• metabor kullanıcısına yanıt
    Bildiğim tanıdığım bir yer var orada yapıldı hocam.
  • Evde fırınladım arkadaşlar sonucunu merak edenler için evet işe yaradı, tabii ne kadar gider bilemem, göreceğiz. Bugün de temiz bir format attım,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.