Bildirim
Ekran kartı yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Yok orda 32 bit yazmasi normal suan da işlemcinin ekran kartını kullanıyorsunuz harici bir ekran kartiniz var mi varsa modeli nedir onu soylerseniz yardimci olunabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
bunu indir ac bir yere icindeki dxsetup.exe'den kur bu sorunu cozer dll hatasi aliyorsan.
http://www.filehippo.com/download_directx/_____________________________ -
aynen her programda dll hatası veriyor . _____________________________ İnsan yokluğuna alıştığı şeyi , Hayatında istemez bir daha .... -
oyunu açtı hayret ama mesela fifa 14 de girdim , , gizli simgelerde intel hd grafikler diye birşey çıktı, acaba ekran kartını kullanmıyordu pc nin ekran kartını mı kullanıyor . normal mi bu ? _____________________________ İnsan yokluğuna alıştığı şeyi , Hayatında istemez bir daha .... -
pc diyip durunca masaustu gibi anlasiliyor ama notebook kullaniyorsun intel hd grafikler diye bir sey olur bosta onu kullanir oyuna girince nvidia karti kullanir.oyuna girdigin halde simgelerde gorunmesi lazim mi o intel grafiklerin onu bilmiyorum ama oyun oynanmayacak derecede yavassa inteli kullaniyordur oynayabiliyorsan nvidia'yi kullaniyordur mesele yoktur. _____________________________ -
sagol hocam oyunda hiçbir sıkıntı yok _____________________________ İnsan yokluğuna alıştığı şeyi , Hayatında istemez bir daha ....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler