Şimdi Ara

Ekran Kartı Yandı Powercolor HD5670 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 4 Aylık Powercolor HD5670 1 GB DDR5 128B Kart vardı yeni anakart falan taktım power sw falan hallettik sonra ekran kartını taktım yüksek gerilimden ekran kartından ışık geldi :) baya böyle bi ateş geldi sonra psuyu kapattım falan bi 15 dk sonra tekrar açtım fan çalışıyor ancak görüntü gelmiyordu . bende kaldırdım bi yere koydum . hepsiburadadan almıştım beklettim elimde sonra hepsiburadadan vtx3d 5770 aldım. psuyuda değiştim yüksek gerilim korumalı vs.

şimdi o 5670 kartı hepsiburadaya gönderdim servise vermiş onlarda şimdi o yanmış karta ne yaparlar küçük mikron olan şeyleri tekrarmı düzeltecekler yoksa kartı yenisi ilemi değiştirecekler ? 1 haftadır bekliyor

Orijinalden alıntı: Anußis

Bende 4 Aylık Powercolor HD5670 1 GB DDR5 128B Kart vardı yeni anakart falan taktım power sw falan hallettik sonra ekran kartını taktım yüksek gerilimden ekran kartından ışık geldi :) baya böyle bi ateş geldi sonra psuyu kapattım falan bi 15 dk sonra tekrar açtım fan çalışıyor ancak görüntü gelmiyordu . bende kaldırdım bi yere koydum . hepsiburadadan almıştım beklettim elimde sonra hepsiburadadan vtx3d 5770 aldım. psuyuda değiştim yüksek gerilim korumalı vs.

şimdi o 5670 kartı hepsiburadaya gönderdim servise vermiş onlarda şimdi o yanmış karta ne yaparlar küçük mikron olan şeyleri tekrarmı düzeltecekler yoksa kartı yenisi ilemi değiştirecekler ? 1 haftadır bekliyor

kullanıcı hatası diyebilirler. ekran kartının tamiri ile uğraşacaklarını sanmıyorum. direk değişim de yapabilirler bence.

• kullanıcı hatası sayılmadı garanti dahiline girdi telefondada konustum ama ne yapacaklar tahmin edemedim ? bilgisayarcılara sordum uğraşılmaz dediler sanırım yenisi ile değişecekler çünkü yüksek gerilim sonucu ben o.c yaparken yakmadım ki
  • aynısı bende oldu hemde xilence marka 450w psu ile sanırım sahteydi . götürdüm direk kupon verdiler istediğim kartı aldım. almazsanda veriyon kasaya parayı veriyorlar.

Abi belediye işçilerinin sopası varya büyük 2 metrelik onla vurdu işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.