Şimdi Ara

Nvidia GeForce 8500GT ekran kartı soğutucu pervanesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Benim Nvidia GeForce 8500GT ekran kartım var, fakat soğutucu pervanesi dönmüyor, dönsede zorlanıyor ve duruyor çözüm önerilerinizi acil olarak bekliyorum teşekkürler.

Nvidia GeForce 8500GT ekran kartı soğutucu pervanesi sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Fanın yaprakları arasında 3 tane vida var. Onları sök. Fan kablosunu da narince soketinden çıkar. Söktüğün fanın arka kısmında bir tıpa olacak, onu çıkar ve içerisine makina yağı(eğer bulamazsan çiçek yağı da olur) bir damla damlat. sonra tekrar monte et. sorunun düzelecektir. Kolay gelsin.
    ¦¦¦ AMD RYZEN 5 5600X ¦¦¦ MSI B550 GAMING EDGE WIFI¦¦¦ KINGSTON HYPERX 3600 DDR4 ¦¦¦ SAPPHIRE NITRO 6700XT ¦¦¦ SILICON POWER US70 1 TB ¦¦¦ SCYTHE FUMA 2 ¦¦¦ SEAGATE 3TB SKYHAWK x 2 ¦¦¦ WD 14TB ¦¦¦ AEROCOOL XPREDATOR ¦¦¦ HIGHPOWER 750W 80+ GOLD ¦¦¦ LG 55GX OLED TV-MONITOR ¦¦¦
  • quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

@Chirico
    Fanın yaprakları arasında 3 tane vida var. Onları sök. Fan kablosunu da narince soketinden çıkar. Söktüğün fanın arka kısmında bir tıpa olacak, onu çıkar ve içerisine makina yağı(eğer bulamazsan çiçek yağı da olur) bir damla damlat. sonra tekrar monte et. sorunun düzelecektir. Kolay gelsin.

Aşa yukarı bende böyle yaptım vidaları söktüm ve makine yağı damlattım sorun çözüldü teşekkürler.
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.