Bildirim
Nvidia GeForce 8500GT ekran kartı soğutucu pervanesi sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@Chirico
Fanın yaprakları arasında 3 tane vida var. Onları sök. Fan kablosunu da narince soketinden çıkar. Söktüğün fanın arka kısmında bir tıpa olacak, onu çıkar ve içerisine makina yağı(eğer bulamazsan çiçek yağı da olur
) bir damla damlat. sonra tekrar monte et. sorunun düzelecektir. Kolay gelsin.
_____________________________ ¦¦¦ AMD RYZEN 5 5600X ¦¦¦ MSI B550 GAMING EDGE WIFI¦¦¦ KINGSTON HYPERX 3600 DDR4 ¦¦¦ SAPPHIRE NITRO 6700XT ¦¦¦ SILICON POWER US70 1 TB ¦¦¦ SCYTHE FUMA 2 ¦¦¦ SEAGATE 3TB SKYHAWK x 2 ¦¦¦ WD 14TB ¦¦¦ AEROCOOL XPREDATOR ¦¦¦ HIGHPOWER 750W 80+ GOLD ¦¦¦ LG 55GX OLED TV-MONITOR ¦¦¦ -
quote:
Orijinalden alıntı: helvetia
@Chirico
Fanın yaprakları arasında 3 tane vida var. Onları sök. Fan kablosunu da narince soketinden çıkar. Söktüğün fanın arka kısmında bir tıpa olacak, onu çıkar ve içerisine makina yağı(eğer bulamazsan çiçek yağı da olur
) bir damla damlat. sonra tekrar monte et. sorunun düzelecektir. Kolay gelsin.
Aşa yukarı bende böyle yaptım vidaları söktüm ve makine yağı damlattım sorun çözüldü teşekkürler._____________________________ 
-
Bizde kafede Palit 8600 GT kullanıyorduk.Yarısından fazlasında bu sorun çıktı buna benzer bir fanla sorunu çözdük pahalıda birşey değil. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler