Şimdi Ara

## Ekran Kartı ve Oyun Testleri İle İlgili ÖNEMLİ HATIRLATMA ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
0
Favori
25.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeeeeet gerçek anlamda crysis ile adam akıllı baş edebilecek asıl dx 10 nesli 8800gt ile geliyor. Bundan sonra gerek en üst sınıf gerekseen alt sınıftaki dx 10 kartlarının işe yarayacağı çok açık.

Kasım ortasına kadar bekleyip O.C. li çıkacak versiyonlardan almakta fayda var. İlk parti standart hızlardaki referans kartlar olacak büyük bir ihtimalle.

Orjinalden alıntı: VEKTRON-TR

yüklemede bir sıkıntı yaşamaz isek

10 kasım günü

inno3D 8800GT

279$+KDV den online satış siteleri ve mağazalardan ürün bulabilirsiniz.

ürün resimlerini yayınlamak pazartesi gününe kadar resmi olarak yasak olduğu için foruma koyamıyoruz.

Daha iyi ve daha ucuz bir marka getirseydiniz ya 30 dolar fark koymuşsunuz maşallah 249 doların üstüne...

strikeforce

Varsın bir tane strateji oyununda geçsin mühim olan fps oyunlarındaki performansı hdr + aa + af hepsi açık dahi olsa banamısın demiyor

kesinlikle katılıyorum aa+af performansı benim için çok önemli 2900xt hayal kırıklığı oldu benim için

Orjinalden alıntı: darel-x

Eveeeeeet gerçek anlamda crysis ile adam akıllı baş edebilecek asıl dx 10 nesli 8800gt ile geliyor. Bundan sonra gerek en üst sınıf gerekseen alt sınıftaki dx 10 kartlarının işe yarayacağı çok açık.

Bu kart da crysis ile baş edemez oyunda hiç optimizasyon yok

Orjinalden alıntı: SertyAdams

Eğer fiyat söylenildiği gibi çıkarsa alıcıların dx10 olarak alacağı tek kart olur.(bende merakla beqliyorum).

Ben 256 lık modelini dört gözle beklerim ya.

256 lığı da onun 1280x1024 e yeter yetmese de 1152x864 e(favori çözünürlüğümdür,17'' LCD lerde 1024x768 in yaptığı bulanıklığı yapmaz cam gibi görünür ve her oyunda bu seçenek oluyor) bin kere yeter ve 512 liğine hiç ihtiyaç kalmaz benim açımdan düşünüldüğünde....199$+KDV de cabası
    -
  • 2900 lara

reason666

1152x864 e(favori çözünürlüğümdür

bendede 17 lcd var 1152x864 e adlımı uzuyor ekran

Orjinalden alıntı: grotesque

2900 lara

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • kart bütün testlerde üstün cokda güzel performansı var ama bekledigimiz gibi uyugun fiyatı olmıycak yazdan beri kasım ayını bekliyorum ama bekledigime degmiyecek sanırım
  • Ben de beklemekteyim, yeni sistem topladım ekran kartım yok. Parçalar öylece yatıyor. Çıktığı gibi alacağım, nasıl olsa yakın gelecekte bu kartlara uyacak su soğutucu bloklar çıkar.Bu karttan büyük satış rakamları bekliyorum, malum crysis var etrafta crysis!

10 kasım günü

inno3D 8800GT

ürün resimlerini yayınlamak pazartesi gününe kadar resmi olarak yasak olduğu için foruma koyamıyoruz.

eveeet
    şimdi ufak bir hesap yapalım.

279+kdv=329$
    329$=394YTL

http://forum.donanimhaber.com/m_18638025/tm.htm
    şu diğer konuda bana muhalefetlik yapan arkadaşlar bu kartın fiyatının 550 YTL olacagını idda eden arkadaşlar, 1gb lık pronun daha ucuz ve daha performanslı oldugunu söyleyen arkadaşları buraya alalım bakalım

kurusıkıdan sallamak nekadarda kolaymış değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 27 Ekim 2007; 12:04:17 >
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT

• Ses ve ısı değerleri fazla. Kesinlikle fx57 nin belirttiği gibi özelleşmiş soğutucuya sahip kartlar gelecektir. 65 nanometre olmasına rağmen fazla ısınıyor gibi gözüküyo. Tek slotluk soğutucunun etkisinin yanında performansı arttrırmak için GPU limitlerine kadar zorlanmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros83 -- 1 Kasım 2007; 0:55:35 >
  • Daha iyi ve ucuz demişssin
    INNO3D ICHILL 8600GT Serisi neredeyse diğer markaların GTS modellerine yetişiyor performans olarak.INNO3D nin son testi DH de yayınlandı,ürünün kalitesini ve performansını

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=114

yukardaki linkten izleyebirsiniz en azından bir fikir olur INNO3D hakkında.
    8800 serisi zaten direkt NVIDIA tarafıdan üretilip yollanıyor 1 ay sonra daha düşük ns. ramli olanları ve
    özel soğutuculu modelleride firmalar tarafından üretilecek.inno3d 'de bu kasım sonu mesela.

Başka markalarda 350$ fiyat görürsen şaşırma avrupada fyat 250€ yani 250 x 1.43 =357,5$

şimdi bizim bütün firmalarda önce fiyat yayınlamamızın son kullanıcılara faydasına gelelim.

ürün deklare olmadığı için daha yukarda fiyatlar çıkabilirdi ve kimsede neden diye soramazdı.
    örnek XXX marka 325$ fiyat verip diğer markalarda onu altına yada üstüne % lerde girerlerdi.

fiyatı ilk olarak biz verdik piyasada buna göre şekillenicek.çünkü verilen fiyat tamamen bizim tedarikçi
    firma olmamızdan kaynaklanan ve sabit % lerle navlun,masraf,kar marjı dağııtıcı bayi doğal olarakda bayiden son kullanıcıya giden fiyatlarla
    hesaplanmış olarak ortaya çıkan bir sonuç.

Son kullanıcı olarak sizler bayileden gerekli indirimi alıp daha uygun fiyatlara almak elinizde
    tıpkı annelerimizin pazarda yaptığı gibi.şaka bir tarafa esas olan bir gerçek var.

279$+ kdv son kullanıcı fiyatı (+ bu fiyatta bayilerle pazarlık payınız var)
    oldukça mantıklı ve adaletli bir fiyat.

şimdiden sorunsuz alışverişler.

ürünlerimizi

www.hepsiburada.com
    www.mavibilgisayar.com
    www.gigatek.com.tr

adreslerinden temin edebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

10 kasım günü

inno3D 8800GT

Daha iyi ve daha ucuz bir marka getirseydiniz ya 30 dolar fark koymuşsunuz maşallah 249 doların üstüne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEKTRON-TR -- 27 Ekim 2007; 12:32:49 >

• Dediğim gibi ilk etapta bu soğutma sistemiyle bu kartı almak çok da mantıklı değil.Hele o kamyon gibi fan olayı çok soğuttu beni.

Orjinalden alıntı: Barzo1905

512lik olanın fiyatın herhalde 350$ civarı olur diye düşünüyorum kdv dahil...

Evet öyle olur tam olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

2900 lara

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.