Merhaba arkadaslar.Basliktanda anladiginiz uzere yeni bi ekran karti ariyorum.2 ayligina amerikadayim ve Turkiye`ye dondugumde bilgisayarimi gelistirmeyi dusunuyorum.Burda urunler daha ucuz oldugu icin simdiden ogrenmek istedim.Turkiye`de ki sitelerden baktigim esyalari burda cok daha ucuza bulabiliyorum.O yuzden bi ekran karti bulmam lazim.Su an sahip oldugum pc ekran karti aslinda bana yeterli idi. Hicbir oyunda fps veya lag tarzi sorunlarim olmadi. CS GO ,Dota gibi oyunlari fps dususu yasamadan oynuyordum ve de yeni cikan oyunlari yuksek grafik ayarlarinda rahatca oynayabiliyodum. Ancak dedigim gibi,bilgisayari gelistiricegim.Herseyden once kocaman bi ekran almayi planliyorum.Su ultra wide denilenlerden belkide. Onlari Turkiyede nerede bulabilecegimi soylerseniz cok sevinirim bu arada :) Benim simdiki monitor 24 inch idi yanlis hatirlamiyosam. Onu buyugun yaninda 2. monitor olarak kullanmayi planliyorum.Ancak biliyorum ki monitor buyudugu icin ve 2 monitor oldugu icin ekran kartim yetersiz kalabilir (Ekran kartim 3 monitore kadar destekliyor).Her turlu fps ve porformans dususu yasarim.Asil soru su.Ben yeni bir ekran kartini nasil bulabilirim? Ekran kartlarini ramlere yapildigi gibi sonradan birlestirebilir miyim ? Bu yeni ekran karti kaca patlar? Su anlik elimde ekran karti icin 300 dolar var.Ancak bu miktar artabilir.Sizin onerdiginiz ekran kartlari neler ? Simdiden tesekkur ederim :)