Şimdi Ara

Ekran Karti Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD Ryzen 5 2600

Asus Prime A320M-R-SI

Asus ROG-STRIX-RX570-O4G-GAMING

Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 BLS8G4D30AESEK

Crucial BX500 480GB 3DNAND SSD Disk X2

PowerBoost BST-ATX500B 500W 80+Bronze Güç Kaynağı

Bu sistemle ozellikle GOW, Valhalla tarzi oyunlari oynayabiliyorum ama Mediumda 40-50 fps civari aliyorum. 2 senelik sistemimi bu aralar biraz yukseltmek istiyorum. Rami 16 yaptim bu arada. Simdi 1080p de sabit 60 fps alabilecegim ve darbogaz yapmayacak bir kart istiyorum. Rtx 2060 darbogaz yapiyor falan diyorlar. Bu devirde 1660s falan alinir mi yoksa o fiyat araliginda daha iyi ve uygun bir kart var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe nedir ? rx 6600 gibi bir şeyler olabilir fakat işlemcinin de daha iyi bir şey olması gerekir. Ramin 2 * 8 = 16 olması iyi olmuş , psunun da daha iyi bir marka ve modelle değişmesi daha iyi olur.

Güncel kart isteniyorsa bir kaç bir şeyin değişmesi biraz şart gibi. ( İşlemci - psu ) gibi. İşlemci mesela ryzen 5500 ler gibi, bütçe önemli burada.

• İşlemci zayıf ama anladığım kadarıyla rekabetçi oyunlar ve yüksek fpslerle pek işiniz yok. Bence işinizi görür. RTX2060, RX6600 tarzı bir kartla kullanılabilir.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Butcem aslinda 5-6 civari. Kafamda bu seneyi bi ekran kartiyla kapatmak var aslinda. Su an icin bu islemciye uygun daha performansli bir kart ariyorum.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Dedigim gibi kafamdaki sadece 1080p de guncel veya sistemi biraz zorlayan (cyberpunk gibi) oyunlari 60 fps oynatsa yeterli. İslemciyi degistirmem 1 senemi bulur gibi. Bu sure zarfinda 1660s yada 1660ti falan dusunmustum. Rtx 2060 darbogaz yapar diyorlar?

• FaraziVKayra kullanıcısına yanıt

Grafik ağırlıklı oyunlarda işlemciden daha çok ekran kartına yük biniyor zaten, o yüzden R5 2600 zannediyorum işinizi görecektir.

• 6 bin bütçen varsa elindeki ekran kartını işlemciyi sat üzerine ekle rx6600 ve R5 5500 al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    ekran kartı tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel combo fakat bu sistem üzerinden gidilicekse 2. El temiz bir 2060 yakışır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaraziVKayra kullanıcısına yanıt

Normalde dediğim gibi işlemci ve kart satılıp bütçe oluşturmaya da çalışılabilinir 5500 ve rx 6600 için veya kendi dediğiniz gibi önce ekran kartı alınıp işlemci sonra upgrade edilmek istenirse edilir.

Tabi ilerde piyasa ve kur yüzünden durumlar ne olur bilinmez. İşinizi görüyorsa 2600 işlemci ile de devam edebilirsiniz oynanan oyunlara göre değişklik gösterir durum. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 9 Ağustos 2022; 13:44:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.