Şimdi Ara

Ekran Kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir donanım dünyasina uzak kalmış biri olaraktan sizlerden ekran kartı konusunda yardım istiyorum. 4770k işlemcili GTX 680 ekran kartlı ve 1080p monitörü olan bir sistem kullanıyorum şuan .
    Güncel oyunlarda ekran kartım oldukça yetersiz kalıyor.Ekran kartini İkinci elden almayı düşünüyorum butcem Max 1250tl.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 27 Ocak 2019; 12:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx 580 almaya çalış o olmazsa 570 al başka biseye bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • Merhaba kardeşim.

Görüşmeyeli iyisindir inşallah. Ben de arkadaşların yazdıklarını yazacaktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • yukko.com
    Sapphire RX 570 Nitro+ OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-09-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-nitro-oc-8gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-09-20g-v-50050937
    buyur dostum sogutmasıda iyi işini görür iyi forumlar dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.