Bildirim
Ekran kartı tavsiye!!!SizCE!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle beklentilerinizi ve sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Ama bu kartlar arasında en iyisi 7850 modelidir.O da alınmışken aradaki fiyat farkı baz alınırsa 2 gb lık olanı tercih edilmelidir.Yani verdiğiniz ilk linkteki kart. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alberto Ascari
Öncelikle beklentilerinizi ve sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Ama bu kartlar arasında en iyisi 7850 modelidir.O da alınmışken aradaki fiyat farkı baz alınırsa 2 gb lık olanı tercih edilmelidir.Yani verdiğiniz ilk linkteki kart.
fazla bi beklentim yok sistemim msi 2400 mhz ddr3 işlemci i5 3570k 3.4 ghz 22nm 4 gb kinqston ddr3 ram var ekran kartım gtx550ti ama yinede bütün oyunları en son ayarlarda oynuyorum kartı alıp 2 sene pc yi ellemicem -
-
2 sene ellemeyeceksen
SAPPHIRE
HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
562 TL
Yardımcı olduysam imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaffor
quote:
Orijinalden alıntı: Alberto Ascari
Öncelikle beklentilerinizi ve sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.Ama bu kartlar arasında en iyisi 7850 modelidir.O da alınmışken aradaki fiyat farkı baz alınırsa 2 gb lık olanı tercih edilmelidir.Yani verdiğiniz ilk linkteki kart.
fazla bi beklentim yok sistemim msi 2400 mhz ddr3 işlemci i5 3570k 3.4 ghz 22nm 4 gb kinqston ddr3 ram var ekran kartım gtx550ti ama yinede bütün oyunları en son ayarlarda oynuyorum kartı alıp 2 sene pc yi ellemicem
Beklentilerinizi karşılayacak türden bir karttır.Sizi iki yıl rahat idare eder.
-
7850 iyidir hocam gtx 660 ı ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X