Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Monster tulpar v1.4.1 var. Ekran kartı nvidia gtx970m. Oyunlara girincehttps://youtu.be/_z2B_B7Asog şu videodaki sorun çıkıyordu bundan dolayı 3 kez servise gönderdim. Videoda fazla anlaşılmıyor ilk video upload işlemim olduğu için fazla beceremedim yinede az çok sorun anlaşılabiliyor, ekranda özellikle parlak nesleler ve ot, ağaç hareket ettikçe peşinden beyaz gölgeleri beliriyor. Serviste önce ekran kartı sürücüsünü değiştiler eski sürümle geri yolladılar sorun düzelmedi,bidaha yolladım format atıp geri yolladılar yine olmadı, bu sefer oyunların hertz olayıyla alakalı uyumsuzluk var v-sync ayarlarını oyunda off konuma getirin dediler off a getirince dahada artıyor. Bu arada sorunun olduğu oyunlar BF4,skyrim,the crew,dirt 3. Ayrıca dirt 3 de grafikleri fulleyince ekran komple donuyor nvidia exp. den ayarları tekrar düşürüyorum o şekilde giriyor oyuna. Skyrimde servise gitmeden önce aşırı şekilde neredeyse ekran bembeyazken servisten geldiğinde beyazlıklar kaybolmuş bu seferde ekranda suya taş atarsınızda dalgalanır aynı şekil dalgalanmalar oluyor. Bu sorunlar 1 aydan beri var bence sorun ekran kartından, bu sefer direk mahkeme yoluna düşeceğim yinede siz bilgisi olan arkadaşlardan sorunla alakalı görüş ve tavsiyelerini söylemenizi rica ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Ekran kartı güç kablosu sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.