Şimdi Ara

Ekran kartı siparişi verdim görüşlerinizi merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen iptal edip forumun ikinci el bölümünden daha iyi bir kart alabilirsin 2. el almam diyorsun bu vtx alma boşuna para ödeme daha ucuza al
  • Vtx ilk defa duydum iptal et.

300tl ye r7 260x var onu al
    http://www.vatanbilgisayar.com/r7-260x-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru.sti -- 15 Ağustos 2014; 15:37:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru.sti kullanıcısına yanıt
    ati radeon hd 4800 ekran kartı kullanıyordum bıkkınlık gelmıstı artık biraz da ayak üstü bir sipariş oldu. Ayrıca 230 v güç kaynağı sistemim var dediğin ekran kartı ile sorun yaşamam değil mi ?
  • onurkrgr O kullanıcısına yanıt
    Kasanin arkasinda 230w yaziyorsa ow degeri degil psu nun ustinde yazar ve 12v den kac veriyor bakarmisin

Vtc aldinmi almadinmi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilibo2

hemen iptal edip forumun ikinci el bölümünden daha iyi bir kart alabilirsin 2. el almam diyorsun bu vtx alma boşuna para ödeme daha ucuza al

vtx i bir arkadaşım fazlasıyla övmüştü ancak seninde tavsiyeni isterim tabiki aklında herhangi bir kart varsa 2. el veya 0 fark etmez
  • ben sana bir link atarım ama arkadaşın da dediği gibi ilk önce psunun etiketinde 12v yazan yerin altına kaç w yazıyor söylemelisin. eski amd kartlar şehir şebekesini çökertir senin psu yetmeyebilir paraya kıyarsan 430 tl ye gtx 750ti var onu alabilrsin bütçeni de söyle ki tavsiyede bulunalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaru.sti

Kasanin arkasinda 230w yaziyorsa ow degeri degil psu nun ustinde yazar ve 12v den kac veriyor bakarmisin

Vtc aldinmi almadinmi anlamadim

dediğin kısmın altında 300 w yazıyor dostum ve vtx i sipariş verdim onemli değil onu direk olarak satıp başka bir kartta alabilirim.
  • quote:

ben sana bir link atarım ama arkadaşın da dediği gibi ilk önce psunun etiketinde 12v yazan yerin altına kaç w yazıyor söylemelisin. eski amd kartlar şehir şebekesini çökertir senin psu yetmeyebilir paraya kıyarsan 430 tl ye gtx 750ti var onu alabilrsin bütçeni de söyle ki tavsiyede bulunalım

300 w yazıyor ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkrgr

quote:

ben sana bir link atarım ama arkadaşın da dediği gibi ilk önce psunun etiketinde 12v yazan yerin altına kaç w yazıyor söylemelisin. eski amd kartlar şehir şebekesini çökertir senin psu yetmeyebilir paraya kıyarsan 430 tl ye gtx 750ti var onu alabilrsin bütçeni de söyle ki tavsiyede bulunalım

300 w yazıyor ustam

http://mcdn01.gittigidiyor.net/8635/tn70/86358835_tn70_0.jpg?_=1370455323http://mcdn01.gittigidiyor.net/8635/tn70/86358835_tn70_0.jpg?_=1370455323

• bence iptal et paranı al çünkü hem sıfır fiyatından ucuza satmak zorunda kalırsın hemde alanın olacağını sanmıyorum. psu 300w dediğim gibi gtx 750ti bütçen varsa yoksa amd de alabilrisin ayın sonuna kadar alırsan oyun veriyor
  • hd 7850 düşünmelisin
  • quote:

bence iptal et paranı al çünkü hem sıfır fiyatından ucuza satmak zorunda kalırsın hemde alanın olacağını sanmıyorum. psu 300w dediğim gibi gtx 750ti bütçen varsa yoksa amd de alabilrisin ayın sonuna kadar alırsan oyun veriyor

nvidia oyun için en iyi çözüm olacaktır söylediklerini dikkate alacağım hocam saol
    urun sadece marka ile ovulmez cok guzel bir markanin cok eski ve kotu urununu de ovebilirim sana :)

onemli olan kartin ozellikleridir ona bakarak almak lazim
  • gtx 750ti senin için en iyi çözümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

urun sadece marka ile ovulmez cok guzel bir markanin cok eski ve kotu urununu de ovebilirim sana :)

onemli olan kartin ozellikleridir ona bakarak almak lazim

Şuan için elimde ki ürünleri sattığımı düşünürsek elimde temizinden 250 tl para olur üstüne ekleyip 350 ye tamamlarız sen bana 300 - 350 tl aralığında bişeyler öner bende ona göre araştırayım
  • quote:

gtx 750ti senin için en iyi çözümdür.

aklıma yattı zaten
    750 ti 400 TL ve üzeridir arada 260x ile arasinda 1-5 fps oynamaz bile ama 260x 100 TL den fazla ucuzdur. ayrica 400 TL ve uzeri para verilecekse 750 ti degil 270e dogru yol alinir :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.