Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (1676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mckhan

bi kere nivea surdum dun o kadar acimiyor yav ancak unutuyorum bi yere yaslaniyor o zaman aciyo

Nivea ne la bacakları mı güzelleştiriyorsun Doğru düzgün ilaç sür de morlukları alsın işte.

Origin ID: El_Mukteda
  • @Mckhan
    Geçmiş olsun

Bu başlığa hiç alışamadım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

bi kere nivea surdum dun o kadar acimiyor yav ancak unutuyorum bi yere yaslaniyor o zaman aciyo

Nivea ne la bacakları mı güzelleştiriyorsun Doğru düzgün ilaç sür de morlukları alsın işte.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Sadaka ver baskan
    Bundan sonra araba sürerken bisikletlerede yol ver ben öyle yapıyorum.

Mürsel abi bizim burda profesyonneler var razandan sonra sabah saat 5 de çıkıp 250km yapıp ayni gun evde olacaklarmış beni davet ettiler gel dediler.
    Ben asla dayanamam dedim 100km de bilemedin 150de ölürüm

Nasıl insan onlar ya. Günde 250 km nedir yahu.

@Mckhan:
    Süleyman'ın dediği gibi senin sadaka vaktin gelmiş. Bir de bunlar, ağzındaki yaralar sebebiyle orucu bıraktıktan sonra olduysa eğer, sebebi belli bence.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

yok be abicim durmadi bile o arkadan bi amca bisikleti kaldirdi yazik oldu bisiklete dedi

hic bizi soran yok yani

eyvallah

Buyur bir darbe de amcadan gelmiş. Ulan insanlık nereye doğru gidiyor.

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

yok be abicim durmadi bile o arkadan bi amca bisikleti kaldirdi yazik oldu bisiklete dedi

hic bizi soran yok yani

eyvallah

Buyur bir darbe de amcadan gelmiş. Ulan insanlık nereye doğru gidiyor.

sen de ist.'dandın sanırım abi? büyükşehirde normal böyle şeyler. benim mardinli bir arkadaş ank.'ya ilk geldiğinde bindiği dolmuş kaza yapmış ve çarpmanın etkisiyle ön camdan fırlamış, sonra yerde kendine gelmiş millet başında toplanmış vs. su su diye sayıklarken birinin yerdeki çamurlu su birikintisini gösterdiğini görmüş, o yüzden ank.'dan nefret ediyorum diyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana vatandaki indirimle 1000 tlye alabileceğim son keplerden güzel bi ekran kartı önerebilir misiniz? Ya da kepler gibi beklemem gereken bi olay var mı

vatandaki indirimden çok daha uygun fiyata;

http://forum.donanimhaber.com/m_62538213/tm.htm

gtx 680 ile gtx670 aradınfa cok buyuk fark var mı ? 670 almam daha mı mantıklı olur veya konsolları beklemeli miyim?(konsollar nedir bilmem ama)

çok fark yok, oc edition gtx670'le referans tasarım 680'ler başabaş, referans tasarımlar arasında ort. 7-8 fps fark var. konsol mevzusu şudur; bildiğiniz üzere orjinal olarak daha çok satıldığı için oyunlar konsollara göre yazılıyor ve sonra pc'ye port ediliyor, ps3 gibi pc donanımına göre çok düşük seviye donanıma sahip konsola göre yazıldığı halde pc donanımını süründüren gta4 ve metro 2033 gibi oyunlar piyasada, yeni konsolun donanımı eskilere nazaran çok daha güçlü olacağından ona göre yazılan oyunlar pc'ye port edildiğinde günümüz pc donanımı sürünecek diyorlar. bir de yeni konsolların dx12 çıkması mevzusu var ama daha bırak dx11'i, dx10'u dahi tam verimiyle kullanabilen oyun çıkmış değil. dx12 çıksa dahi 1-2 sene fos olacaktır, amd hd5000 serisinin çıkış tarihinden bu zamana kadar geçen süre gibi. şöyle bir ümit var, oyun yapımcılarının pc sektörüne de ağırlık vermesi ama korsan kullanım oranları bu haldeyken konsol yine gözde olmaya devam edecektir. konsol kullananların fikri şudur; üst seviye ekran kartı parasına (700 lira civarı) konsol alırım 3-4 sene parça değiştirme derdim olmadan kullanırım, haklılar da. pc oyunculuğu, oem severlik günümüzde lüks bir tutku haline geldi, hobi işidir, isteyen uğraşır. zaten şu cloud mevzuları var bir de.

anlatm için teşekkürler. peki markası önemli mi? mesela gigabytein oc li bi 670 ini alsam nasıl olur veya önerebileceğiniz bşka marka var mı ?

rica ederim, şuanda alabileceğin en iyi kart o ilandaki 870 liralık 670 amp çift fanlıdır, f/p kralıdır kendisi.

peki hocam sizce bu model mi EVGA GeForce GTX670 FTW 2048MB GDDR5 256bit, yoksa bu mu? GIGABYTE GV-N670OC-2GD GeForce GTX 670 Windforce OC 2048MB GDDR5 256-bit

ikisi de aynı fiyat. ne yapayım?

• @El Mukteda:

Ankaralı suyunu paylaşır mı hiç. Belediye başkanına bak şehrini gör. Bir ara ne demişti, yıkandığınız suyu leğende biriktirip tuvalet için kullanın. Bir de gevrek gevrek gülerek... ANkara... İnsanların elinde posta gazetesi ile gri binaların arasında dolaşıp, deniz olmadığı halde yönünü kaybetmediği şehir. Ankara'ya 4 kez gittim 3 kez gözaltına alındım. ANkara demeyin bana brrrr... SEveni sever de ben de sevemedim ANkaray'ı...

Bundan yıllar önce bir Yaz gecesi daha doğrusu sabahın 4'ünde eve pedal çeviriyorum. Arkamdan da 4 tane haysiyetsiz köpek o açık tırnaklarını "çıt çıt" asfalta vurarak peşime vermiş, ardından havlamalar... Bendeniz panikle arkama bakıp pedala asılayım derken, önce yıldızlı gökyüzünü - sonra yeri - sonra tekrar gökyüzünü ve son olarak yeri görüp 2.80 serildim yere, bisiklet de binicisinden kurtulmuş at gibi debelene - debelene bir tarafa... Tabii ben yerle yeksan olunca köpeklerin namert saldırısını savuşturmak için bilincim yitmiş bir biçimde artık nara mı dersin - çığlık mı dersin bir böğürtü çıkardım BROĞHAAAARRHHĞĞĞAAAA gibi birşey... Köpekler kuyruklarını kıstırıp kaçtılar o gürültüyü duyunca... Ben de öyle bir öfke birikmiş ki kaçtıklarını da görünce elime geçirdiğim bir taş parçası ile bunların peşine verdim. 3'ü bir tarafa nispeten ufak olanı diğer tarafa savuşurken, gayri ihtiyari ufağın peşine verdim. Ufaklık yalnız kalıp bir de benim inatla kovaladığımı görünce nasıl viyaklıyor bir taraftan kaçıp. Sonra kendime geldim ulan ne yapıyorum ben diye... İLkellikte sınır tanımadık anlayacağın. Dedim ki az daha korkup kızaydım yeminle HUlk'a dönüşürdüm...

Neyse benim hikayemde bir tür ilahi yalnızlık vardı. Hani etrafta insan olsa da yardım etmese ama türümden olsa diyeceğim...

Edit: Mukteda vurgusu... ve imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 29 Temmuz 2012; 1:06:02 >

• çok fark yok aralarında mazallah arızalanırsa evga'nın yurt dışına gidip gelmesi (sadece kargoda geçen süre) enaz 1 ayı bulur.

• bnde yurtdışından toplayacagım parçaları gelince garantletirim. kanadadan tanıdık amazon ile alacak kargoya verecek olmazsa gelirken kendi getirir. var mı daha ucuz bi ülke ? bi de topladıgım sisteme bi bakar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    amd x6 945t 2.7 ghz cp(fx e güvenemiyorm phenmun cok daha iyi oldugunu soyluyolar amd iyi bi atılım yaparsa ilerde işlemci konusunda onu takarım diyorum.)
    asus 24" full hd led monitör hoparlörlü
    gtx 670 hangi markayı alacagıma karar vereemdim.
    creative hs 800 fatality gaming kulaklık
    logitech s220 2.1 hoparlor
    logitech k120 klavye
    razer deathadder v2 3500 dpi mouse
    corsair force gt3 120gb 3.0 ssd
    asus dvd
    western digital 1 tb 7200 rpm hdd
    coolermaster hyper 212 cooler soğutucu

Szce sistemimde değşmem gereken parçalar var mı? ya da kesinlikle intel mi almalıyım? intele o adar para dökme diyolar 10 15 fps için.

@Gerginix abai köpeklere gerginix sen de çok özel değilse neden gözaltı yaptılar?

• quote:

bu sistemi yurtdışından getirmeye kalkarsan yurtiçi fiyatının 2 katına malolur. vergiydi, kargoydu derken astarı yüzünden pahalıya gelir.

@Gerginix abai köpeklere gerginix sen de çok özel değilse neden gözaltı yaptılar?

gümrükte bavulla gececek sahsı yanı kargo da bana ait değil zaten amd toplarsam 1500 dolara geliyor ıvır zıvırıyla intel toplarsam da i7 2600k asrock z77 ile 1650 ye geliyor ve herşey var. ne dersin hangiini yapayım
  • hayırlı geceler herkese. Eski amd kullanıcısı olarak intel ile alakalı bilgi almak istiyorum 2500k işlemci için en uygun hangi çipsetli anakart olur. F / P ürünü ve max performans için. Ben biraz baktım ama pek anlamadım. Mesela markada dahil olmak üzere p67 mi z68 mi yoksa z77 mi ? 2. Elde bir adet gigabyte z68a ud4 buldum çok hoş duruyor. (siyah boardlar herzaman ilgimi çekmiştir. ) fakat iş renk ile bitmiyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Işlemci için bütçe 350 tl. Anakart için max 350 tl.
  • kasa ve monitörü unut onlar çok büyük, sıkıntı çıkar. kalan parçaların sayısı da çok fazla, tek kişi hayatta getiremez bunları. bana kalırsa sadece anakart+işlemci+ssd'yi getirt dışardan. gerisi için uğraşmana değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

hayırlı geceler herkese. Eski amd kullanıcısı olarak intel ile alakalı bilgi almak istiyorum 2500k işlemci için en uygun hangi çipsetli anakart olur. F / P ürünü ve max performans için. Ben biraz baktım ama pek anlamadım. Mesela markada dahil olmak üzere p67 mi z68 mi yoksa z77 mi ? 2. Elde bir adet gigabyte z68a ud4 buldum çok hoş duruyor. (siyah boardlar herzaman ilgimi çekmiştir. ) fakat iş renk ile bitmiyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Işlemci için bütçe 350 tl. Anakart için max 350 tl.

en ucuza sıfır ve en performanslı anakart şudur;

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-p67a-gd55--b3--p67-lga1155-ddr3-2133-anakart.aspx

ama dersen ki işlemcinin içindeki ıgp'yi de kullanabileyim, z68 bakmalısın.

• haydaa yine niye silinmiş mesajlar
    “Tarih’i” “tekerrür” diye tarif ediyorlar;
    Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.