Şimdi Ara

Ekran kartı seçimim ne olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yeni sistem toplamak yerine upgrade yapmak istiyorum bilgisayarıma. Oyun bilgisayarı olacak Quad Core i7 860 işlemcim var. Şu an ki ekran kartım Zotac GTX 260 ve artık yeni oyunlarda performans sorunu yaşamaya başladım. İşlemciyi değiştirmek istiyorum fakat çok pahalı işlemciler benim de bütçem en fazla 700 lira.
    Planım:

-İşlemciye oc yapmak, güçlü bir işlemci soğutucusu almak ve macununu yenilemek: (Ortalama 80 liraya hallederim gibi görünüyor)
    -Ekran kartımı yenilemek (Asus GTX 650ti kafamda ki ekran kartı fakat önerilerinizi bekliyorum) (500 lira ortalama fiyat)
    -Anakartımı da yenilemeyi düşünüyorum. (Para bulabilirsem tabi )

-Sorularım-

Sizce mantıksız bir nokta var mı yada verebileceğiniz öneriler var mı ?

Ekran kartı seçimim doğru mu ?

Sanmıyorum ama darboğaz yaşar mı işlemcim ?

-Sistem-

İşlemci: İntel Quad Core i7 860 2.8Ghz
    Ekran kartı: Zotac GTX 260
    Anakart: Asus P7P55-M
    Ram: 4GB

Cevaplarınızı bekliyorum

• güç kaynagin nedir?anakarti niye degistiriyorsun islemci ayni kaliyorsa?650 ti boost uygun olur bence sadece onu al bir de cpu sogutucu al islemciye biraz oc yap tamamdir ama guc kaynagin 500w iyi bir sey degilse onu da degistirmelisin.
  • Güç kaynağım Ae-A600-V2 High Power. Ekran kartı için sağolun 650ti boost benim de kafamdaydı
  • Rami unutma 8 e cikarirsan iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ve CPU soğutucu için önerileriniz var mı ?
  • haftasonu indirime girdiginde bunu dusunebilirsin 1156 soket uyumlu islemciye uyar.daha iyi hangisi sogutur diye arama bu guzel o konuda.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58836

rami biraz ilerdide de yukseltebilirsin acelesi yok.elindekini satip 2x4gb kit alirsan daha iyi olur simdi yanina ram almaktansa.

• İşlemcinin gideri daha var o ekran kartı içinse overclock'a ihtiyac duyacağını düşünmüyorum GTX650ti cokda darboğaz yapacak bir ekran kartı değil aslında ona 300bilmemkaç lira vereceğine ben senin yerinde olsam forumdan garantili bitane GTX570 alırdım... çok daha fazla performans alırsın gtx570 içinse bi 3.2 ghz overclock hos olabilir :) ama sıfır alıcam gtx650ti alıcam diyosan overclock gereksiz boşuna fana masraf yapma yinede bi macun al güzel macunla fanı temizle oturt yerine hadi hayırlı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası gtx 570 ilgimi gerçekten çok çekti fakat serisinin son kartı olduğu ve güçlü olduğu için gerçekten pahalı Ama öneri için çok teşekkür ederim belki de yaza kadar bekleyip 570 almalıyım Kafam karıştı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ataybi1907

Açıkçası gtx 570 ilgimi gerçekten çok çekti fakat serisinin son kartı olduğu ve güçlü olduğu için gerçekten pahalı Ama öneri için çok teşekkür ederim belki de yaza kadar bekleyip 570 almalıyım Kafam karıştı iyice

Forumda 2 gün önce 3 tane 300-350 lira arası satan buldum ya pahalı bir kart değil ikinci eli ucuz 650 alacağına git gtx570 al :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_84709438/tm.htm baksana mübarağe ya traktör maşallah var böyle çok kart pahalı değil alabilirsin garantili bakın:)
    http://forum.donanimhaber.com/m_85945920/tm.htm heyt be neler var bendemi alsam

• Tamam yorum için gerçekten teşekkür ederim En iyisi yaza kadar beklemek oldu o zaman Doların düşmesini beklerken para biriktireceğim Bir bakarsınız Titan alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ataybi1907

Tamam yorum için gerçekten teşekkür ederim En iyisi yaza kadar beklemek oldu o zaman Doların düşmesini beklerken para biriktireceğim Bir bakarsınız Titan alırım

Hohoho gtx650den nereye peki hayırlı olsun simdiden ne alırsan

• Bende tekrar teşekkür ederim Titan'ı insan gözüyle görürsem iyi Belki gelecekte çocuklarıma orta sınıf bir ekran kartı olarak alırım Titan'ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.