Şimdi Ara

ekran kartı seçimi ve ram yuvaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foxconn h55m-s model bir anakartım var. anakartın sitesi -- foxconn sitesi

anakartın sitesinde ve programlarda tarattıgımda Socket LGA1156, şimdi emin olmak için şunu sormak istiyorum mecburen bu soketi destekleyen işlemci almak zorundayım dimi, yani şu anda kasam da takılı olan i3 işlemci gibi. ve ram yuvaları ddr3 olduğu için ben ddr4 ram takamıyorum ya da daha aşşağısı ddr2.

buraya kadar olayı kavramış mıyım ?

bilgisayarım;
    foxconn h55m-s
    işlemcim intel core i3 540 3,07 ghz
    4gb ddr3 1333(667 mhz) kingston
    psu:350w

ve anladığım kadarıyla bilgisayarım pci express 2.0 ekran kartını destekliyor.(Expansion Slots 1* PCIe2.0 x16, 1* PCIe x1,2* PCI)

siz benim yerimde olsanız nasıl bir ekran kartı alırsınız bütçeniz 100-150 tl ,oyun oynamak için değil, adobe cs5-6 programları rahat çalıştırmak için.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/axle-geforce-gt430-4gb-ddr3-128bit-ekran-karti-83959552
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/inno3d-geforce-gt430-2gb-paylasimsiz-ekran-karti-83143594

bu kartlar benim kasaya uyar diye düşünüyorum. Siz olsanız nasıl bir şey alırsınız ya da tavsiye verirseniz.Araştırmalarım power:350 w, olmasınında çok etkili olduğunu dile getiriyor ve son olarak satıcı yazmaz ise kartın paylaşımsız olduğunu nasıl anlarım.

birde biraz araştırdım ama tam sonucu öğrenemedim teknik arkadaşlara şunu sormak istiyorum; ram yuvalarından 2 si hiç bir şekilde çalışmıyor. bunun tamir olma ihtimali var mı?

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raid -- 28 Nisan 2013; 18:37:12 >

• hd 5670 al.
  • zaten nvidia almamam gerekiyor nedeni ise şu; power 350 watt nvidia baya bir enerji istiyor bir çok kartında ama ati öyle değil(ya da amd mi desem) pcmark sitesinde karşılaştırmalardan bunu anladım az çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raid

zaten nvidia almamam gerekiyor nedeni ise şu; power 350 watt nvidia baya bir enerji istiyor bir çok kartında ama ati öyle değil(ya da amd mi desem) pcmark sitesinde karşılaştırmalardan bunu anladım az çok :)

Alakası yok karttan karta değişir güç tüketimleri. Ama 95 tlye 5670 alın fazlasına gerek yok.
  • teşşekkür ederim.
  • peki ram yuvalarının yapılma ihtimali var mı acaba? nette aradım ama net bilgi bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.