Şimdi Ara

Ekran Kartı Programıyla Alakalı Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim

Bilgisayarımın HDD'sini yakmıştım değiştirdim ve formatladım eskiden böyle bir sıkıntım yoktu ama şuan gerçekleşen bir sorunum var AMD 7670M HD Series 1GB ekran kartı kullanıyorum ve '' AMD Catalyst Control Center '' kullanıyorum mesela oyun veya bir programı yüksek performans'ta çalıştırmak için oyunu seçip yüksek performansta çalıştır diye tikliyordum ve 150 200 FPS alıyordum sıkıntı yok ben şuan firefox tarayıcı ve '' itunes '' programında bunu yapmak istiyorum çünkü biraz yavaş işliyo programdada güç tasarrufunda çalışıyor yüksek performans yapmak istiyorum ama şöyle sorunla karşılaşıyorum yanında kilit işareti var ve şöyle yazıyor '' Uyumluluğu garantilemek için uygulama kilitlidir '' diye yazıyo acaba ben bu kilidi nasıl kaldırabilirim yada nasıl yüksek performansta çalıştırabilirim lütfen yardım.

• Hangi işletim sistemini kullandığını yazmamışsınız ama windows kullanıyorsanız. Iobit driver booster ve/veya Driverpack Solution (çevrimiçi) program(lar)ı ile güncelleyin. Ondan sonra deneyin.
  • Kardeşim benim driverlar ile sıkıntım yok yukarda iyi okursan AMD'nin Catalyst Control Center programında sorun var.
  • Onboard kartı devre dışı bırak diyecem bu sefer amd de devre dışı kalıyor. Üreticilerin tuşla geçişi tüm modellere koyması lazım. Normal masaüstü performansında onboard çalışıyor ccc den istediğin kadar seç 10 larca kez denedim.
    Ekleme:kendi konunda cevaba kişiyi eklemezsen ona yorumun mesaj olarak gitmiyor. Üstte öyle olmuş da bilgilendiriyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 3 Ekim 2016; 21:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka öneriniz varmı arkadaşlar ?
  • bu sorunun cevabını ben hala bulamadım. bunun bilerek engellendiğini düşünüyorum. AMD çok uyanık çünkü bazı programların kendisini kullanarak performanslı çalışmasını istemiyor yani amd ye destek olmadan onun üzerinden oyun oynatan tarayıcıları üzerinde çalıştırıp kendisi üzerinden prim yapmasını istemiyor

lechcat amd sürücüleri var onlar ile aşılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 20 Aralık 2017; 6:28:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.