Şimdi Ara

Ekran Kartı Macunu Değiştiricem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartına yeni macun sürmek istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html

Şu macun var, işlemci için almıştım. Bunu kullanabilirim değil mi ? Kart evga gtx 780 ftw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı macunu değiştirmek işlemciye göre biraz daha zahmetli. Aynı macunu kullanabilirsiniz. Soğutucu bloğu sökerken ve macunlamadan sonra yerine takarken dikkat etmek gerekir. Ekran kartı soğutucu blokları işlemciye göre daha zor oturuyor. Sabırlı ve dikkatli olduğunuz sirece sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Ekran kartı macunu değiştirmek işlemciye göre biraz daha zahmetli. Aynı macunu kullanabilirsiniz. Soğutucu bloğu sökerken ve macunlamadan sonra yerine takarken dikkat etmek gerekir. Ekran kartı soğutucu blokları işlemciye göre daha zor oturuyor. Sabırlı ve dikkatli olduğunuz sirece sorun olmaz.

Videolarda basit gibi görünüyor ama 2 sene oldu değiştirmem lazım artık, denicez. Teşekkürler.

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Hocam aman aman bir olayı yok zaten ya. Sadece titiz davranmak lazım. Miktarı iyi ayarlayın ve bloğu iyi yerleştirin bu kadar (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Hocam aman aman bir olayı yok zaten ya. Sadece titiz davranmak lazım. Miktarı iyi ayarlayın ve bloğu iyi yerleştirin bu kadar (:

Kolaymış. Açtım temizledim sürdüm kapattım. Macunu kendi paletiyle tümüyle yaydım çok kalın olmadan. Sıkıp bıraksamıydım emin değilim

• Vrataski V kullanıcısına yanıt
    İki yöntem de iyi. Ben işlemcide sıkıp bırakıyorum, Daha onra soğutucu bloğu yerleştirdikten sonra biraz sağ sol çeviriyorum iyice kendisi yayılıyor. Ancak ekran kartı bloğunda bu çevirme olayını yapamadığınız için yaymanız bence daha iyi olmuş. Bi kaç test yapıp sonuca bakabilirsiniz. Hadi geçmiş olsun (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.