Şimdi Ara

ACİL! Ekran Kartımın Fanı Kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, birkaç hafta önce ekran kartım yanmıştı ve burdaki arkadaşların önerileriyle MSI 6850 almıştım. Kasanın yan kapağı açık bir şekilde kullanıyordum. Bi aksilik sonucu kasanın yan kapağından ekran kartına bişey geldi kasa çalışır vaziyetteyken ve ekran kartının fanında hasar meydana geldi;

ACİL! Ekran Kartımın Fanı Kırıldı.

Kartın çalışmasını engellemiyor fakat fan hızını %60 veya üstüne çıkarmaya başladığım an feci şekilde ses yapıyor. Bildiğiniz fan sesi değil başka bir ses bu... Nasıl halledebilirim bu durumu bu karta uygun fan varmıdır hiçbir bilgim yok.

Yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler.

• Ona ne geldi de kırdı öyle yahu?
  • İthalatçı firma ile iletişime geçip sadece fanı isteyip şansınızı bir deneyin, olmazsa uyumlu komple soğutucu blok almak almanız lazım.

Micro-Star NL Holding BV Turkey Liaison Office
    Tel: +90-216-456-4876,/4568583
    Fax: +90-216-456-4877
    Website:http://tr.msi.com/
  • Hocam hiç sorma, kulaklık girdi
  • E doğal ses yapması yapmasa biz de koparır kullanırdık dimi Bi bilgisayarcıya gidip uzmanca bir şekilde yapıştırmasını söyleyebilirsin. Bana da olmuştu yapıştırma 6 ay gitmişti sonra gene koptu yenisini almıştık. Bence garantiye gönder fanının değişmesi için 10-20 tl alırlar ama düzgün bir şekilde de çalışır
  • Yetkili garanti servisinde ücreti karşılığı fan değişimi talep ediniz. Garanti kapsamından da çıkmaz kuvvetle muhtemel.
  • geçenlerde birisi sürekli ekran kartım ortadan kırıldı vs. gibi konular açıyodu, bunu da öyle bişey sandım. bence de teknik servise ücreti karşılığında yaptırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye yollamadan uygun fan bulup takamazmıyım acaba Maalum garanti işleri uzun sürücek bu sırada kartsız zor. Valla bende ki şans kimsede yok, daha hevesimi alamadan fanını kırdık
  • kendiniz değiştirince kart garanti dışı falan kalmasın.
  • Aynı fanın çıkmasını bulup da vida yuvalarını zedelemeden söküp takarsanız bi'şey olmaz. Zor olan o fanın çıkmasını bulmak.
  • Valla önemli garantilik bir durum olursa stok fanı atmıyacağım için onu takıp yollarım. Şuan garantiyle uğraşmadan bu karta uygun fan bulabilirmiyim onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

Aynı fanın çıkmasını bulup da vida yuvalarını zedelemeden söküp takarsanız bi'şey olmaz. Zor olan o fanın çıkmasını bulmak.

İşte bende bunu merak ediyorum zaten karta uygun fan bulabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Valla önemli garantilik bir durum olursa stok fanı atmıyacağım için onu takıp yollarım. Şuan garantiyle uğraşmadan bu karta uygun fan bulabilirmiyim onu merak ediyorum.

Vidalarda müdahale izi gördüklerinde bile garanti dışı bırakabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Valla önemli garantilik bir durum olursa stok fanı atmıyacağım için onu takıp yollarım. Şuan garantiyle uğraşmadan bu karta uygun fan bulabilirmiyim onu merak ediyorum.

Vidalarda müdahale izi gördüklerinde bile garanti dışı bırakabiliyorlar.

Garanti için ne gerekiyor.

http://tektoptan.com/ProductDetails.asp?productid=10879 buradan almıştım.

• Varmı güzel bi fikri olan, bayram arifesi kartı garantiye yollamak gelmiyor içimden. Yarın yollasam kaç günde gelir acaba...?
  • İsterseniz servise gönderip belirli bir ücret karşılığında tamir ettirebilirsiniz.

Veya bu fanı söker, 8cm bir kasa fanının soğutucu üstüne yerleştirip geçici olarak da idare edebilirsiniz.

Bunlar olmazsa, soğutucuyu komple değiştirir ,kartınıza uygun farklı bir soğutucu satın alırsınız. Seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 26 Ağustos 2011; 5:15:39 >
  • Dostum biraz uzun sürebilir fakat garanti dışı kalmasından iyidir fakat aksini düşünüyorsan fan kaç mm ise o boyutta bir fanı alıp koyabilirsin ama cyclonelar farklı gibi tamamını değiştirmek gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 26 Ağustos 2011; 5:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

İsterseniz servise gönderip belirli bir ücret karşılığında tamir ettirebilirsiniz.

Veya bu fanı söker, 8cm bir kasa fanının soğutucu üstüne yerleştirip geçici olarak da idare edebilirsiniz.

Bunlar olmazsa, soğutucuyu komple değiştirir ,kartınıza uygun farklı bir soğutucu satın alırsınız. Seçim sizin.

arkadaşa katılıyorum 8cm kasa fanı sana fazlasıyla yeter yanındada fan kontrolcün varsa yaşadın,yoksada anakartın fan güç pinlerinden birine tak ve fanspeed programı ile fan hızını ayarla

• bence bloğu değiştirmene gerek yok herhangi bir bilgisayar dükkanından ona göre birşeyler uydurabilirsin
  • Aldığım yer ile görüştüm garantiye yollayamayız bu durumda dedi, teknik servisler ile görüşüp fanın değişimini talep edin dedi, MSI TR numaralarının ikisinide saat 11'den beri arıyorum meşgul. Olmadı saat 3 gibi bir bilgisayarcıya gidip uygun bişeyler yapmasını söyliyecem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.