Şimdi Ara

Ekran Kartı Kiralayarak Para Kazanmak Mümkün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Dünya'da yapay zekanın yaygınlaşmasıyla ekran kartlarına olan ihtiyaç arttı. Veri merkezlerinde ekran kartı çalıştırmak çok maliyetli. Bunun yerine işletmeler evde barındırılan ekran kartlarını da seçenek olarak görüyor. Bu gelişme ile birlikte ekran kartı kiralama sektörü büyümeye başladı.


    En popüler kiralanan ekran kartları NVIDIA A100 ve RTX4090. Ekran kartı kiralama ücretleri saatte 1 dolara kadar çıkabiliyor.


    Yüksek internet hızı gerekiyor. Farklı ülkelerde ev kullanıcıları 1 Gbit'e kadar simetrik hız sunuyor. Türkiye'de genel internet hızının düşük olması nedeniyle pek az kişi için uygun olabilecektir.


    Ekran kartı kiralama sistemi havuz sistem şeklinde çalışıyor. Kiralayıcılar sistemlerine özel bir işletim sistemi yükleyerek 7/24 bilgisayarını açık tutuyor. Yapay zeka geliştiricileri havuzdan en iyi fiyat, performans ve süreklilik sağlayan kiralayıcıları tercih ediyor.


    Eğer siz de ekran kartınızı kiralayarak para kazanmak isterseniz, interneti hızlı olan bir ülkeye yerleşin. Ardından hemen sistemi kurun ve para kazanmaya başlayın.


    Şaka bir yana, sistemi incelemek isteyenler için link: https://vast.ai




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 12 Şubat 2024; 15:54:46 >







  • düzeltme ekleme : RTX 4090 ile Server kurarsanız saati 0.40 cent veriyor :D xd


    dünyanın en saçma sistemi yüksek GPU altyapılı SERVER kiralıyorlar sizden , bahsettiğinize göre en üst seviye metro sınıfı gigabit internet ve 4090 varsa 1 dolar'a ULAŞABİLİYOR diyorsunuz o GPU yu çalıştıracak darboğaz yapmayacak bir CPU ve ve uygun diğer bişelen maliyeti zaten en az 3-5 bin dolardır, Elektrik faturası, internet servis ücreti, bakım masrafları size ait, yapın GPU patlar cortlarsa 500 saat çalıştırıp yarısı bakım masrafına giden gider ile binlerce dolarlık kartı elinizdeki 250 dolar ile ödersiniz. resmen keklemelik enayi arıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 12 Şubat 2024; 16:4:10 >
  • Saçmalık. 4090 lı bir sistemin olsa asla saati 1$ a kiraya vermezdim. Yaktığın elektiriğe deymez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle enayiler yoktur burada ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet cafeye versem saatine daha çok para verirler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.