Şimdi Ara

Ekran kartı kasaya sığar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güçlü bir ekran kartı alıcam resimdeki kasaya ekran kartı sığar mı güçlü

bütçe 5 bin en fazla

• Ekran kartı kasaya sığar mı
  • Konu 'RX 6700 ekran kartı VG11a kasaya sığar mı?'https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-6700-ekran-karti-vg11a-kasaya-sigar-mi.2366353/

Ekran kartının takılacağı yeri metreyle / cetvelle ölçünüz. Sonra alacağınız / almayı düşündüğünüz kartların boyutlarına resmi sitesinden bakınız. Karşılaştırıp kara verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cetvelle alıp ölçün hocam.

Ekran kartının marka modelini internette yazıp kaç Cm olduğunu bulun ve karşılaştırın

• https://www.hepsiburada.com/quadro-nvidia-gt740-4gb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-lp-ekran-karti-gt740-4gd3l-p-HBCV000015MZ5R

kullandığım ekran kartı bu ama ölçüm yapamadım yani araştırdım ama hiç bir bilgi alamadım

• Transistör Mesafesi nedir hocam 28nm yazıyor

• d-2 kullanıcısına yanıt
    Kasanin fotoyu sagli sollu cek at belki marka model bulunur
    Buldum sistem bu galiba
    www.evkur.com.tr
    Quadro Gamemax Ryzen3 4100 8Gb Ram 256Gb Ssd GT740 |Evkur
    https://www.evkur.com.tr/quadro-gamemax-41825-amd-ryzen-3-4100-38ghz8gb256-ssd4gb-gt740-vga-fdos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 27 Temmuz 2023; 19:58:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    ekran kartı nasıl takılır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QUADRO MARKA gt740 ddr3 zaten yeni ekran kartı alıcam sağlam onun için söylüyorum

ama galiba araştırdım ve buldum mesafasi 28nm yazıyor daha üstü olsa sorun olu rmu ki

• ben bilgisayarı burdan aldım toplu

Yanlis yere bakmissin
    Yukardaki technopat konusuna bak ordaki fotoda cetvelle olculen yerdeki gibi sende kendi kasandaki o yeri olc.

• ekran kartını takmak için ekstradan pcıe çıkışı yok olsaydı her ekran kartı bile takılırdı ama 1 tane var ve işlemciye yakın ekran kartı gördüğünüz gibi resimden

Hangi karti alacaksin

• gtx serilerinde mesela gtx 1050-1660 gibi bu arada ölçtüm 32 cm çıktı

Bu eleman gibi cetvel olur şerit metre olur biriyle ölçün. Yalnız cetveli tuttuğu yere dikkat ediniz.

Ayrıca 5 bin TL ekran kartı için ayırdığınız bütçeyse kasanın boyu dert olmaz. 5 bine alacağınız ekran kartının sığmayacağı kasa %95 olmaz. 4070 Ti / 7900xt ve üstü kartlara çıkmıyorsanız dert değil.

• Ekran kartımın yüksekliği

4.38 inç

uzunluk 5.7

genişlik çift

yazıyor özeliiklerinde onun denginde ekran kartı yokmu 5 bin tl ye

• fotoğraftaki gibi yani

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

32 cm çıktı kasanın büyüklüğü

• Gtx 1050 / 1660 falan uzunluk olarak sıkıntı olmaz. Çoğu modeli 2 fanlı zaten 25 cm civarı eder etmez. Gtx 1660 / 1660s / 1660Ti (hatta aşağıda yazdığım RX 6600) alacaksanız güç kaynağı kasadan daha önemli. GT 740'a yeter diye 300-350w güç kaynağı varsa onun da değişmesi lazım.

5 bin bütçe ile 2. Elden RX 6600 falan alınabilir. Ram 8 gb sanırım, onu 16ya tamamlayınız. Ryzen 3 1200 işlemci varsa onu da Ryzen 5 5500 falan bakınız.

• rx 6600 1660 1050 gibi serilerden iyi mi ona göre ona yönelirim işlemci bu arada ryzen 3-4100

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.