Şimdi Ara

Kasaya sığmayan ekran kartı için ne yapılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir kasa kullanıyorum ve yeni bir kasa almak istemiyorum. Kasanın yan tarafında demir bir blok ve alttada hdd için olan demir başka bir blok var. blok kasaya perçinlenmiş sizce ne yapılabilir perçinleri sökmeye beceremedim sanayide kasayı ekran kartı için kestirmeli miyim yoksa uzay montaj mı kurup kullanmalıyım ?

• Uzay montaj sıkıntı tozlu ortamda isen çok toz olur ben kesinlikle önermem. Benim de hevesim full uzay montaj kullanmak ama benim parçalar kasanin içinde olmasina rağmen toz bulutu içinde şuan. Birde üzerine sıvı dökülür sıçrar falan bence o topa hiç girme. Kasayı gerekirsa vur kir parçala uzay montaj yapma. Ha bi fanus gibi birşey yapabilirsen onun içine koyabilirsin el becerin varsa internetten bakıp modüler birşey yapabilirsin. Ya da o hdd yuvasını sok o her türlü çıkar. Gerekirse baglanti yerlerini ısıt erit bir sekilde çıkar o olmadi kır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanaat34

Uzay montaj sıkıntı tozlu ortamda isen çok toz olur ben kesinlikle önermem. Benim de hevesim full uzay montaj kullanmak ama benim parçalar kasanin içinde olmasina rağmen toz bulutu içinde şuan. Birde üzerine sıvı dökülür sıçrar falan bence o topa hiç girme. Kasayı gerekirsa vur kir parçala uzay montaj yapma. Ha bi fanus gibi birşey yapabilirsen onun içine koyabilirsin el becerin varsa internetten bakıp modüler birşey yapabilirsin. Ya da o hdd yuvasını sok o her türlü çıkar. Gerekirse baglanti yerlerini ısıt erit bir sekilde çıkar o olmadi kır

en azından 1 hafta için böyle kullanmamda bir sakınca olmaz değil mi yeni kasa alana kadar ?

• düz keskin varsa o kısmı kasaya bağlı tutmasını sağlayan perçinlerin şapka kısımlarına vurarak kopmalarını o kısmın kasadan ayrılmasını sağlayabilirsin ama bunu yaparken kasayı boşalt muhakkak. resim çekip atarsan görme açısından daha iyi olur

• Merhabana arkadaşlar halihazırda bi pc m var ve psu su 320 watt
    Bu pc ye 1050ti takarsam sıkıntı çıkarır mı?
  • O perçinli kısmı yankeski ile sokmustum zamanında kart sigsin diye.
  • Kasayı yan yatır dikine koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slayerqueen S kullanıcısına yanıt
    Odan çok tozlu değilse olmaz. Ama dediğim gibi açık bir sistem her türlü tehlikeye açıktır. Dikkatli olman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.