Şimdi Ara

Ekran Kartı Isısı Kaç Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba 1GB 128 BİT Nvidia Geforce gt 630 adlı ekran kartını kullanıyorum boştayken 50-55 oyun oynarken 70-75 oluyor sizce normal mi ?

• GrizzZle4 G kullanıcısına yanıt
    normal gibi hacı,bi sorun olmaz yani 105 derece çalışan ekran kartı bile var piyasdaa
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Saolasın Kardeş
  • 110 e kadar normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115 dereceye kadar sorun olmaz.

• 5er 5er artırıyorlar ulan ya. 85 derece üstü sıkıntılıdır. Önerilmez. O civarlarda gezerse kart macunda/soğutucuda veya karta gelmesi gereken taze havada sıkıntı vardır. 100e yaklaşırsa kartın kendini korumaya alması gerekir zaten. Senin sıcaklıkların normal. Sıkıntı yaşamazsın. Ek olarak ısı dersen sana kalori cinsinden bir şeyler söylememiz gerekir. Isı kartın ortama yaydığı enerjinin adıdır. Soğutman güçlü olursa kart çok ısı yaysa bile düşük sıcaklıkta çalışabilir. Veya kötüyse düşük ısı yaydığı halde enerjiyi üstünde biriktirip ısınabilir. Biri enerji diğeri ortalama kinetik enerjiyi temsil eder. Ukalalık gibi algılanmasın kesinlikle. Herkes tarafından karıştırılabiliyor bu kavramlar. Yararlı olabildiysek ne ala. İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Max 80 dereceye kadar normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CVenturas

5er 5er artırıyorlar ulan ya. 85 derece üstü sıkıntılıdır. Önerilmez. O civarlarda gezerse kart macunda/soğutucuda veya karta gelmesi gereken taze havada sıkıntı vardır. 100e yaklaşırsa kartın kendini korumaya alması gerekir zaten. Senin sıcaklıkların normal. Sıkıntı yaşamazsın. Ek olarak ısı dersen sana kalori cinsinden bir şeyler söylememiz gerekir. Isı kartın ortama yaydığı enerjinin adıdır. Soğutman güçlü olursa kart çok ısı yaysa bile düşük sıcaklıkta çalışabilir. Veya kötüyse düşük ısı yaydığı halde enerjiyi üstünde biriktirip ısınabilir. Biri enerji diğeri ortalama kinetik enerjiyi temsil eder. Ukalalık gibi algılanmasın kesinlikle. Herkes tarafından karıştırılabiliyor bu kavramlar. Yararlı olabildiysek ne ala. İyi forumlar

Doğru söylemişsin, hiç güleceğim yoktu 110 lar 115 ler uçuşuyor, en sıcak çalışan Amd kartların bile hard limit kısmında 95 derece varken adamlar Gt630 için açık arttırmayla derece arttırıyor, sonu hayırlı biter inşallah.

• r9 290 lar max sıcaklık 95 derece diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 750 ti asus çift fanlı 45 dereceyı gorduk havalar ısınmadan once 20 lı derecelerdeydı
  • Konusu açılmışken sorayım. Afterburner'ı açınca sıcaklık 54-56 aralığında geziyor normal nette takılırken kapattığımda 44-48 aralığına kadar düşüyor. Acaba afterburner kendi kendinemi bişeyler yapıyor. Çünkü oc ayarlarını yükseltmedim veya düşürmedim.

Bide Mortal CombatX oynarken yarım saatlik oyun sonunda 70-72 lere kadar çıkıyor sıkıntı yaratır mı uzun kullanımda? Not: Oda sıcaklığı 28 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Konusu açılmışken sorayım. Afterburner'ı açınca sıcaklık 54-56 aralığında geziyor normal nette takılırken kapattığımda 44-48 aralığına kadar düşüyor. Acaba afterburner kendi kendinemi bişeyler yapıyor. Çünkü oc ayarlarını yükseltmedim veya düşürmedim.

Bide Mortal CombatX oynarken yarım saatlik oyun sonunda 70-72 lere kadar çıkıyor sıkıntı yaratır mı uzun kullanımda? Not: Oda sıcaklığı 28 derece

Mkx orjinal mi peki ?

• Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır. RELOADED'ın 31 gb güncellemesiz ilk yayını. Fark yaratır mı ki ?
  • Oynadıgın oyunlarda lagımsı bi takılmalar olmaya başlıyorsa bilki sıcaklık normal değil
  • millet 110-115'lere vurdurmuş ibreyi :D millet kendine güldürmeye çok meraklı cidden.
    80 dereceyi geçmemesi tavsiye edilir genellikle.
  • hepinizw teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız
  • İdeali 70

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.