Şimdi Ara

ekran kartı ısındığında ethernet bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartını zorlayan oyunlar oynadığımda 5-10 dk içinde şu internet sorununu yaşamaya başlıyorum

bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyunu kapattığımda 1 dk içinde düzeliyor sorun sistem imzamdaki gibi

• Oynadığınız oyunlar online mı? Sizi oyundan düşürmek için saldırıyor olabilirler ...
    ryzen 1600x-msi gtx 1060 gamingx 6gb-2x8gb 2400 crucial balistix -asus prime b350 matx -msi core frozr l cooler-corsair cx 550 psu-crucial 275 gb ssd-phanteks p400s tg case
  • başka bir ekran kartını deneme şansınız var ise, ekran kartını değiştirerek deneyiniz. Ancak ben sorunun ekran kartından değil de anakarttan olduğunu düşünüyorum. Asus' un sitesinden yardım almayı deneyin.https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1015420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pedlar -- 25 Mayıs 2018; 12:42:16 >
  • Problem yüksek ihtimalle anakarttan hocam. Ekran kartının takılı olduğu PCI-E x16 veriyolu ile ethernet portunun veriyolu ya çok yakın ya da aynı hat üzerinde. Ekran kartına giden voltaj artıp ilgili veriyolu ısındıkça muhtemelen ethernet portunda bir problem yaratıyor. Garanti kapsamındaysa inceletmeni tavsiye ederim. Bir de imkan varsa üst seri bir anakart ile çalışın olabildiğince.
    Asus Prime X570 Pro // AMD Ryzen7 5800X3D // Arctic LF III 360 White // PowerColor RX9070XT RedDevil // 32GB(8GBx4) Cruical Ballistix White RGB (3733CL15) // 960GB Sandisk Ultra3D SSD // 2TB Team MP33 NVMe // 1TB Team T-Force Vulkan // 4TB Seagate Backup+ HUB // MSI MAG401QR // Asus TUF GT502 // Asus ROG Strix 850G // Asus ROG Strix Scope II 96 // Logitech G604 // Logitech G440 // Creative Sound BlasterX G6 // Edifier X600
  • Ekran karti saniyeler icinde maksimum isisina cikabilen bir alet. 5-10 dk ekran karti icin cok fazla. Arkadaslarin degigi gibi anakartinizla ilgili bir problem olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.