Şimdi Ara

Ekran kartı güncelleme sorunu ÇOK GARİP VE SAÇMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Olayı anlamanız için daha önce olan bir şeyi anlatacağım önce: 3 4 ay öncesinde gelen güncellemeleri yapıyordum ekran kartıma da gelmiş ( ati radeon hd 4650). Yapmıştım ancak bu güncellemeden sonra ekran kartı yokmuş gibi davranıyordu oyunlar falan çok kasıyodu sistem geri yükleme oluşmuş son güncellemeyi yaptığım zaman ben de geri yüklemeyi yaptım ve sorun düzeldi bir daha ekran kartını güncellemedim ... ta ki düne kadar :D
    Ses kartımın driveri güncel değil diye güncelleme yapacaktım Realtekdir diye düşünüp indirdim hiç bir etkisi olmadı sonra baktım via HD audio diye bir şey yazıyor ses kartında. arkadaşıma sordum driverlerihemen bulup indiren bi uygulama var mı diye. Driverpack i önerdi ben de onu indirdim hepsini otomatik güncelle indir seçeneği vardı maalesef ekran kartında yaşadığım sorunu unutarak o seçeneğe tıkladım. Sonuç : ekran kartım aygıt yöneticisnde ''bu aygıt için sürücü yüklenmemiş'' diyor. sistem geriyükelme bölümünde de maalesef ki o yapılan güncellemelerin zamanı değil 8 gün öncesi var onu bari yapayım dedim onda da hata veriyor sürekli napsam olmadı. Son çare sizlerin yardımınızı istiyorum. :)

Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>

• ya tamam sorunla lgili konulara bakarken kendi konumu buldum :D sürücü güncelleştirmesini geri al demişim düzelmiş yine yaptım yine düzeldi konu kilit :D:D:D:D:D:DD:D:D:
    Gigabyte B450M S2H ~ AMD Ryzen 5 2600 ~ Sapphire Radeon RX 590 Pulse ~ (2x) Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8GB ~ Toshiba TR200 OCZ 480GB & Seagate 7200 RPM 500GB ~ Corsair Carbide Spec Delta 550W 80+ ~ Philips 246E9QDSB 75 Hz Freesync IPS ~ Trust GXT 890 Cada - SteelSeries Rival 110 + QCK ~ Xiaomi Mi ANC Type-C & James Donkey 712 ~ Xiaomi Mi 6 Blue 64/4 ~ Logitech Formula Vibration FB << Corelli Sprint KR200 >>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç bir anakart sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.