Şimdi Ara

Ekran kartı driveri kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvidia GeForce 8400M GT Ekran kartım var Sony Vaio FZ21M Laptopta. Windows 7 32 bit kullanıyorum. Format attım sonra internet sitesinden driverını indirdim fakat aşağıdaki uyarıyı veriyor nasıl kurabilirim bu driveri?

Ekran kartı driveri kurulmuyor

• dogru driver indirdigin eminmisin? M serisini secmemiş olma olasılıgın kac acaba ?+ olarak sony laptop degil dimi ?

oha neremle okudum bilmiyorum =) dostum sony driver için sony ftp adresi var idi ordan indirmen lazım sonra update edersin =( ve ya donanımı el ile tanıtman lazım sürücü yuklerken nvidia sürücüleri için sertifika sorunu yaşıyor sony laptoplar karar sana kalmış....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kidskiller -- 25 Aralık 2012; 1:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kidskiller

dogru driver indirdigin eminmisin? M serisini secmemiş olma olasılıgın kac acaba ?+ olarak sony laptop degil dimi ?

oha neremle okudum bilmiyorum =) dostum sony driver için sony ftp adresi var idi ordan indirmen lazım sonra update edersin =( ve ya donanımı el ile tanıtman lazım sürücü yuklerken nvidia sürücüleri için sertifika sorunu yaşıyor sony laptoplar karar sana kalmış....

ftp adresine nereden ulaşırım?
  • Deniyorum bende aklima gelmiyor.Yazicakim ama =( ftp...... vs ama üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kidskiller

Deniyorum bende aklima gelmiyor.Yazicakim ama =( ftp...... vs ama üzgünüm

ben söylediğinizi araştırdım ulaştım. aşağıdaki adresten driverlerı kurdum sorunsuz çalışıyor. benim durumumda olanlarda ulaşsın diye yazdım. teşekkürler yardımınız için.

quote:

ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/
  • saol==))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.