Şimdi Ara

ekran kartı driver sorunları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben 4028 toplam bellekli ekran kartı var ! ben bu ekran kartına (nvidia) nvidia ekran kartı programı yukleyince ekranımda çizgilenmeler görüntü kesilmeye ugradi gibi hatalar aldım fakat ekran kartı programını silince cıkmıyor bendekasayı alırken cd verdiler onu yukledim sadece şu anda sworunsuz çalışıyor yani ekran kartımı güncellemesem bir sorun olurmu cd den direk yukledim sorun olurmu

• Bu kadarcık bilgiyle kimse sana sana yardım edemez. Sistemini, ekran kartının marka ve modeli ile kullandığın sürücünün versiyonunu yazmalısın öncelikle.

Sorduğun son soruya gelecek olursak, sorun olmaz ama performans iyileştirmelerinden mahrum kalırsın ki bunu istemezsin sanırım.
  • ekran kartım nvindia ge force 210 ddr3 4028 toplam bellek cd verdiler alırken onu yukledim internetten guncelleyince çizgiler cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkn6226

arkadaşlar merhaba ben 4028 toplam bellekli ekran kartı var ! ben bu ekran kartına (nvidia) nvidia ekran kartı programı yukleyince ekranımda çizgilenmeler görüntü kesilmeye ugradi gibi hatalar aldım fakat ekran kartı programını silince cıkmıyor bendekasayı alırken cd verdiler onu yukledim sadece şu anda sworunsuz çalışıyor yani ekran kartımı güncellemesem bir sorun olurmu cd den direk yukledim sorun olurmu

sistemini yazarsan yardımcı olabilirim aynı karttan bendede var
  • işlemci intel pentium dula core e 5700 3.0ghz 64bit
    ram:8gb ddr3 1333mhz
    hdd:500gb
    ekran kartı nvindia ge force 210 4028mb bellek
  • arkadaşlar aşağıda özellikleri bulunan bilgisayarı aldım.Win 7 yükledim fakat hiçbiryerde orjinal sitesi dahil ekran kartı ve wireless driver'larını buluamıyorum.Yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/PACKARD-BELL/TE11HR-112TK-p-84640-c-24.htm
  • Sistemin eski olduğu için yeni sürücü güncellemelerinin sana bir getirisi olmayacağından, ekran kartınla birlikte gelen sürücüyü kullanmaya devam etmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cd sini yukleyince zaten sorun olmuyo fakat 4028mb yerine 1778 mb felan yazıyor yinede sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.