Şimdi Ara

Ekran kartı anakartıma uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim eski Ekran kartım sapphire hd 4350 bozulduğu için yeni Ekran kartı almayı düşünüyorum ve 300 watt psu var ama çalışır mı emin değilim yardım edebilir misiniz?
    Aşağıya almayı düşündüğüm Ekran kartı ve anakartımın fotoğrafı var ilgilenenlere teşekkürler

www.vatanbilgisayar.com/powercolor-hd5450-gddr3-1gb-64bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html?srt=UP#genel-bakis

hizliresim.com/LaLpm1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba ; powercolor un sitesinde minimum 350 wattlık bir güç kaynağı istediğini söylüyor kartın , aşağıdaki linkte açılacak programda ilgili yerlere bilgisayarınızın bileşenleri girerseniz , 300 watt lık psu nun yetip yetmeyeceğini rahatlıkla anlayabilirsiniz ;

http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

anakartın fotoğrafını ise verdiğiniz linkten göremedim , iyi akşamlar.
  • Anakart bu dostum
     Ekran kartı anakartıma uyar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prolotus37 -- 30 Haziran 2015; 0:48:31 >
  • merhaba almayı düşündüğünüz ekran kartı pci exp 2.1 destekli , kullandığınız anakart ise pci exp 1.1 destekli ama büyük olasılıkla ekran kartı çalışacaktır ,

350 watt desede powercolor 300 watt ta yeter gibime geliyor , tabii gerçek 300 watt sa ve alınalı çok uzun bir süre olmadıysa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    ekran kartı nasıl takılır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.