Şimdi Ara

Ekran kartı alıcam ama monitörümde girişleri yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim monitörüm hp s2231a
    monitörümün girişleri :
    1 adet DVI-D konektörü
    1 adet VGA konektörü

ekran kartının girişleri
    DVI Çıkışı 1 (Dual-link DVI-I x 1),
    Max çözünürlük: 2560 x 1600 @60 Hz

HDMI Çıkışı 1 (version 1.4a),
    Max çözünürlük:4096x2160@24 Hz

DisplayPort 1 (version 1.2)
    Max çözünürlük: 4096X2160@60Hz

İNTERNETTE BAKTIM BAŞKA KARTLARDA ÇEVİRİNCE HDMİ DEN VGA YA GÖRÜNTÜ DALGALANIYOMUŞ VS. BU KARTTA DEĞİL AMA. NELER OLUR ALSAM

• Hdmı to Dvı-d şeklinde kullan monitörün zaten 1080p imiş Vsr ile max 2k-4k alırsın ancak O görüntüyü işlermi kart performans düşürürmü test etmek lazım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: klement

Hdmı to Dvı-d şeklinde kullan monitörün zaten 1080p imiş Vsr ile max 2k-4k alırsın ancak O görüntüyü işlermi kart performans düşürürmü test etmek lazım....

neden hdmi to dvi-d? onlar çok pahalı.
    ben dvi-i to vga alacaktım .

2k 4 k derken?

ben 1920x1080 oynamayı düşünüyorum. eğer performans düşüklüğü vs olursa r7 250 alacağım

edit : BU OLUR HERALDE

http://www.hepsiburada.com/dark-dvi-d-hdmi-donusturucu-dvi-d-disi-hdmi-erkek-dk-hd-amhdmixfdvi-pm-bs300091

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 7 Forever -- 24 Nisan 2016; 14:00:38 >

• Bende HDMI To DVI-D öneririm VGA monitör düzgün bir kalite vermiyor. O monitöre gitmez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theared

Bende HDMI To DVI-D öneririm VGA monitör düzgün bir kalite vermiyor. O monitöre gitmez yani.

monitör mü kötü ne yapmalıyım monitör alamam
  • Arkadaşım monitörün zaten DVI-D çdesteği var Hdmı çıkışıda her iki ekran kartında var bunda anlamayacak ne var niye vga dönüştürücü kullanasınki ???
     Ekran kartı alıcam ama monitörümde girişleri yok
  • benim monitorde de dvi ve vga girisi vardi ama dvi kablosu yoktu. dvi to vga ile monitore takmistim ama goruntude ghosting dedigimiz olay oldu. sonra gidip hdmi to dvi kablosu aldim sorun duzeldi. yani hdmi to dvi donusturucu almanizi tavsiye ederim. ya da eger varsa dvi to dport ama boyle bir cevirici var mi emin degilim. yani vga girisini kullanmaniz bazen sorun yaratabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows 7 Forever kullanıcısına yanıt
    Monitör değil kablo kötü. 1984'te çıkmış bir teknoloji VGA. Bu arada araştırdım DVI-I kabloyu (senin ekran kartı girişi) DVI-D Monitöre bağlayabiliyormuşsun ama DVI-D kabloyu DVI-I monitöre bağlayamıyormuşsun. 4 tane pin var galiba onlar kırılıyormuş. Birşey almana gerek yok eğer DVI-I kablon varsa ve ekran kartında DVI-I Girişi varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theared -- 24 Nisan 2016; 19:47:18 >
  • quote:

Monitör değil kablo kötü. 1984'te çıkmış bir teknoloji VGA. Bu arada araştırdım DVI-I kabloyu (senin ekran kartı girişi) DVI-D Monitöre bağlayabiliyormuşsun ama DVI-D kabloyu DVI-I monitöre bağlayamıyormuşsun. 4 tane pin var galiba onlar kırılıyormuş. Birşey almana gerek yok eğer DVI-I kablon varsa ve ekran kartında DVI-I Girişi varsa.

sipariş verdim.
    asus r7 360 oc aldım
    dvi-i ve dvi-d girişi var kartta
    ve yanında dvi-d kablo aldım
    monitörde dvi-d girişi var
    asus ta var tek bu özellik yoksa msi alacaktım
  • Windows 7 Forever kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun

teşekkür ederim sorun çıkmıyacak gibi gözüküyor. psu dan emin değilim artık şans işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 7 Forever -- 24 Nisan 2016; 20:08:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.