Şimdi Ara

Ekran karti alacagim (GTX 1080 Ti) fakat yeni nesili beklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bir sistem toplamayi, 1080 Ti almayi dusunuyorum i7 8700k ile birlikte.
    Fakat biraz daha bekleyip 2070-2080 ne cikacaksa artik onu beklemeli miyim ?
    2080 yada 2070 cikinca onu almak Ti dan daha mi mantikli olur ?
    Ti in cikmasinin uzerinden belirli bir zaman gecti fakat birkac ay icinde alsam hala beni 4-5 sene goturur mu ?
    Hem high-ultra grafik oyun hem de 3d cizim animasyon vfx vs .

• Hocam 4 bin tl civarında bulabilirseniz alın. Eylül-Ekim’e kadar stoklara gelmez 2000 serisi. 1080Ti harika bir kart. İstediğiniz her şeyi yerine fazlasıyla getirecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikososyal

Hocam 4 bin tl civarında bulabilirseniz alın. Eylül-Ekim’e kadar stoklara gelmez 2000 serisi. 1080Ti harika bir kart. İstediğiniz her şeyi yerine fazlasıyla getirecektir.

Öyle bir konuşuyorsunuzki sanki kartın lansmanı yapılmış, stoklara girmesi bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Hocam 4 bin tl civarında bulabilirseniz alın. Eylül-Ekim’e kadar stoklara gelmez 2000 serisi. 1080Ti harika bir kart. İstediğiniz her şeyi yerine fazlasıyla getirecektir.

Öyle bir konuşuyorsunuzki sanki kartın lansmanı yapılmış, stoklara girmesi bekleniyor.

1080Ti ne ara dediğiniz gibi sıradan bir kart oldu anlamıyorum. Teknoloji sitelerinde dolaşa dolaşa belki sıradanlaşmış olabilir sizin için fakat steam istatistiklerinde bile üst düzey donanım kullanıcıları %5-10’unu oluşturuyor sadece tüm oyuncu kitlesinin. Çoğu oyunu ultra 4k 60 fps oynatabilen bir kart ki 1080-1440p de de canavar gibi. Ayrıca piyasada hali hazırda olan kartlara bu kadar talep varken siz yeni serinin 9xx den 10xx’e geçişindeki gibi bir sıçrama yapmasını bekliyor musunuz? Sırf laf olsun diye konuşuyor buradakilerin çoğu.

• quote:

quote:

quote:

1080Ti ne ara dediğiniz gibi sıradan bir kart oldu anlamıyorum. Teknoloji sitelerinde dolaşa dolaşa belki sıradanlaşmış olabilir sizin için fakat steam istatistiklerinde bile üst düzey donanım kullanıcıları %5-10’unu oluşturuyor sadece tüm oyuncu kitlesinin. Çoğu oyunu ultra 4k 60 fps oynatabilen bir kart ki 1080-1440p de de canavar gibi. Ayrıca piyasada hali hazırda olan kartlara bu kadar talep varken siz yeni serinin 9xx den 10xx’e geçişindeki gibi bir sıçrama yapmasını bekliyor musunuz? Sırf laf olsun diye konuşuyor buradakilerin çoğu.

Hakikaten yazdığımdan bunu mu anladın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakikaten yazdığımdan bunu mu anladın

Pardon ya 2000 serisinden bahsetmişsin. kusura bakma fazla atarlı oldu.

• alabiliyorsanız 1080ti alın, 2000 seri çok pahalı çıkacak zaten, 900 serisinden 1000 serisine geçişte olduğu gibi de bir performans artışı beklemeyin.

2k 144hz monitör için yeterli bir kart 1080ti, 4k için 2-3 ayar kısılıp yine 60 fps alınır yeni gelecek oyunlarda. ama 2k için içiniz rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler arkadaslar cevaplariniz ve yardimlariniz icin. Bir sorum daha olcak bu anakart olarak Z370 cok oneriliyo fakat birsuru z370 var ve farklarini bilmiyorum.
    karsilastirma yapiyorum fakat sitelerde karsilastirmaya ekleyince bir fark gormiyorum belki detayli bir karsilastirma degil.
    z370 pro4
    z370 tomahawk
    z370 extreme 4
    z370 aorus gaming K3
    z370p d3

vs vs diye gidiyor liste.. fiyatlari da yakin hep birbirine 420-600 arasi fakat farklarini anlamis degilim. konu uygun degil derseniz baska bir konu da acabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamecii

Tesekkurler arkadaslar cevaplariniz ve yardimlariniz icin. Bir sorum daha olcak bu anakart olarak Z370 cok oneriliyo fakat birsuru z370 var ve farklarini bilmiyorum.
    karsilastirma yapiyorum fakat sitelerde karsilastirmaya ekleyince bir fark gormiyorum belki detayli bir karsilastirma degil.
    z370 pro4
    z370 tomahawk
    z370 extreme 4
    z370 aorus gaming K3
    z370p d3

vs vs diye gidiyor liste.. fiyatlari da yakin hep birbirine 420-600 arasi fakat farklarini anlamis degilim. konu uygun degil derseniz baska bir konu da acabilirim

Hocam overclock yapacaksın K işlemci aldığına göre. O listeden sadece Asrock Pro4 ve Extreme4 var sağlam oc yapabilen. En tepe seviye olan maximus x hero, sonra daha ulaşılabilir olan Strix z370e ve z370f, aorus gaming 5 ve 7, msi pro carbon ve m5 anakartları o işlemcinin hakkını verir. Yani anakarttan ucuza kaçmayın hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.