Şimdi Ara

Ekran kartı aktivitesi hep %0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı Asus hd 7750i oyunlarda ve yahut ekran kartı boştayken aktvite hep %0 hiç %0'ı geçtiğini görmedim nedendir sizce cevap yazın lütfen

• problem var mı peki oyun oynarken felan kasılma gibi donma gibi
  • Oyunlarda kasılmadan ziyade ani donmalar oluyor genelde nasıl tam verim alabilirim bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dombala

Ekran kartı Asus hd 7750i oyunlarda ve yahut ekran kartı boştayken aktvite hep %0 hiç %0'ı geçtiğini görmedim nedendir sizce cevap yazın lütfen

Dediginiz gini ekran karti boatayken herhangi bi aktivite gorunmemesi normal eger gosterirse ozaman sikinti vardir ayrica oyunlardaki ani takilmalar donmalar siatemdeki darbogazdan dolayi olabilir aistem bilgilerinizide yazarsaniz daha fazla yardimci olunabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intel Core(2) Quad Q8200 2.33
    3 Gb ram
    400 wat psu
    Anakart:Gigabyte GA-G31M-ES2L v2
    Sizce yeterli midir, oyunlarda nasıl daha fazla verim alabilirim?
  • Çift ekran kartı varsa harici oyunlarda devreye girer.

GPU MONİTOR programından izlemeyi dene oyundayken.
  • Çift ekran kartı yok öyle biliyorum.Ayrıca driver yüzünden olabilir driver'ı kendi Asus sitesinden mi indireyim yoksa Amd'den indireyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dombala -- 2 Mart 2014; 13:34:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up cevap cevap
  • İşlemci'ye yapışıl dahili ekran kartın olabilir dedigim programdan anlarsın çift olup olmadığını. Ekran kartı driver'inde sorun olsa masaustundeyken bile görüntü kötü olur. Sadece oyunda değil
  • Yükledim peki çift ekran kartlı mı?
  • up up up cevap lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.