Şimdi Ara

Ekran Kartı 8 PİN güç kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir masaüstü bilgisayar toplamak istiyordum. Sonunda bütçeyi denkleştirerek Asus GTX 970 ekran kartı 16 GB DDR4 RAM, Kingston SSD ile silverstone su soğutmayı amazon.com'dan sorunsuz şekilde aldım. Vatan bilgisayar'dan da İ5 6600k işlemci ile asus Z710 pro gaming siparisini verdim. Bu sistemi daha önceden elimde bulunan Cooler master kasada toplayacağım kasada 500 watt'lık güç kaynağı var henüz anakart ve işlemci teslim edilmedi. Güç kaynağının kablolarına baktığım da ekran kartı için 8 pin güç olmadığını gördüm sorularıma gelince:

Bu sisteme 500 watt yeterli gelir mi?
    Resimlerdeki kabloları keserek falan 8 pin güç bağlantısı sağlanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 17 Aralık 2015; 15:44:43 >

• kaldirir ama için rahat etsin istiosan 600 watt a geç 360w verio 12v kanalına kaldırması lazım.
    oc falan yapmassan sorun olmaz bence.
  • Hiçbişey olmaz çok rahat çalıştırır çok benzeri bir powerla 970 + 4790 kullandım 1 seneye yaklaştı sorunsuz calısıyor halen sendeki 6pin girişi var ekran kartı kutusundan 8pin dönüştürücüsü çıkıyor molexe bağlar kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Hiçbişey olmaz çok rahat çalıştırır çok benzeri bir powerla 970 + 4790 kullandım 1 seneye yaklaştı sorunsuz calısıyor halen sendeki 6pin girişi var ekran kartı kutusundan 8pin dönüştürücüsü çıkıyor molexe bağlar kullanırsın

Ekran kartı kutu içerisinden dönüştürücü çıkmadı. Dönüştürücü alacağım o zaman
  • Garip zotac 970lerde çıkıyor halbuki...

Bu lazım sana molex to pcie 8pin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gtx 1070 8 pin güç girişi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.