Şimdi Ara

ekran kararıp ekran kartı hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kararıp sonra eski haline gelip aşağıda fotodaki hatayı veriyor bu olay olduğundada pek ısınma yok aslında, bu aralar sıklaştı ve aradan da tamamen donup 5dk sonrada kapanma sorunları oluyor bilgisayarım ölüyormu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkaancom -- 9 Mart 2014; 11:19:16 >

• Ekran Kartı sürücüsü ile ilgili sorun var. Silip tekrar yükleyin. Hdtune ile hdd'ye bad sector taraması yapıp bad sector olmadığına emin olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartım en son güncellemede bundan öncede çok nadir oluyordu hdtune ve tuneup programlarıylada kontrol ettim hiç bir sıkıntı göstermiyor galiba bir anda güm diye gidecek öyle geliyor bana.bir ara ekran kartına overlock yaptm(şuanda overlock yapılmamış halinde bu hatayı normal halinde veriyor) ama oda sıcaklığı80 i geçmiyordu ve kapanmada olmamıştı hatta şimdide oyunlarda sıkıntı yok ama hiç anlamış değilim sebebi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkaancom

arkadaşlar ekran kararıp sonra eski haline gelip aşağıda fotodaki hatayı veriyor bu olay olduğundada pek ısınma yok aslında, bu aralar sıklaştı ve aradan da tamamen donup 5dk sonrada kapanma sorunları oluyor bilgisayarım ölüyormu??

bire bir aynı hata benimde başıma geldi aynı şeyleri denedim yine hiç bir çözum yok dört gözle çözümünü bekliyorum

• nvidianın forumlarına yazıcam artık bakalım oradan bir haber gelirse iletirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.