Şimdi Ara

Ekran görüntüsü alamıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten çok araştırdım ama bulamadım. Online oyunlarda bazen ekran görüntüsü almam gerekiyor. Fakat PrtScn tuşuna basınca oyunu hiç görmüyor direk oyun aslında açık değilmiş gibi bir görüntü alıyor. Yani arka planda chrome açıksa onu hiçbirşey açık değilse masaüstü görüntüsünü alıyor... Windows 8 kullanıyorum. Windows tuşu ile PrtScn tuşuna basınca ekran görüntüsünü direk resimlerime kopyalıyor JPG olarak. Fakat yine aynı problem.

Bilgisayar özellikleri...

Acer Aspire E1-571
    İntel Core i3 2328M (2.2GHz, 3MB L3 cache)
    İntel HD Graphics 3000, up to 1760 MB Dynamic Video Memory
    4 GB DDR3 Memory
    500 GB HDD

Bir iki tane programda denedim ekran görüntüsü almak için. Ama yine aynı sonuç.

Birde ekran görüntüsü aldığımda nasıl alıyor onu ek olarak koyuyorum...

Ekteki resimde Warcraft III açık durumdadır. Oyuna girip ekran görüntüsü aldım. Ve böyle birşey çıktı ortaya...
     Ekran görüntüsü alamıyorum...

• Birde alt+ps dener misin? Sanki sadece pencereyi alıyormuş gibi
  • Denedim yine aynı...

Pencere derken? Eğer chrome açık olmasa masaüstü görüntüsü alıyor...
  • Şöyle ki; mesela herhangi bir pencere açık o anda alt+print screen yaparsan sadece önündeki açık ekranı alır.
  • Ama işte ben warcraft oynarken alıyorum görüntüyü... Bilgisayar hiç oralı bile olmuyor... Arkadaki görüntüyü alıyor... Bu problem galiba bütün oyunlarda oluyor... Çünkü Assasin's Creed oynarkende denemiştim yine aynısı olmuştu...
  • Fraps ile denediniz mi hocam?
  • Evet denedim. Bir çok program denedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim... Önceden denemiştim ama yine tavsiye niteliğinde denemeye değer dedim oldu başardım aldı görüntüyü... Versiyon farkından dolayı önceden almamıştı herhalde... 3 aylık problemim çözüldü. Çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinIchimaru

Evet denedim. Bir çok program denedim...

Hocam şunu dener misiniz oyundayken:

Ctrl+Fn+PrintScreen

Olmazsa:

Windows tuşu+PrintScreen.
  • quote:

Çok teşekkür ederim... Önceden denemiştim ama yine tavsiye niteliğinde denemeye değer dedim oldu başardım aldı görüntüyü... Versiyon farkından dolayı önceden almamıştı herhalde... 3 aylık problemim çözüldü. Çok teşekkürler...

Sizin adınıza sevindim hocam, rica ederim. Siz olmadı deyince ben araştırma yaptım biraz ve konuya yorum attım, fakat çözmüşsünüz çoktan. Fraps ayarlarından ekran görüntüsü alma tuşunu elinizin altında olacak bir tuş seçin derim, oyundayken f tuşlarıyla uğraşılmaz. Virgül tuşuna koyabilirsiniz mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Ctrl+Fn+PrintScreen

Olmazsa:

Fraps çare oldu yaa... Önceden denemiştim. Yeni versiyonunu indirdim yine deneyeyim dedim... o tuş hamlelerinin hiçbirisi işe yaramıyor ama Fraps yaradı...
  • quote:

quote:

quote:

Ctrl+Fn+PrintScreen

Olmazsa:

Fraps çare oldu yaa... Önceden denemiştim. Yeni versiyonunu indirdim yine deneyeyim dedim... o tuş hamlelerinin hiçbirisi işe yaramıyor ama Fraps yaradı...

Hocam anladım orasını yukarıda yorum girdim..
  • quote:

quote:

Çok teşekkür ederim... Önceden denemiştim ama yine tavsiye niteliğinde denemeye değer dedim oldu başardım aldı görüntüyü... Versiyon farkından dolayı önceden almamıştı herhalde... 3 aylık problemim çözüldü. Çok teşekkürler...

Sizin adınıza sevindim hocam, rica ederim. Siz olmadı deyince ben araştırma yaptım biraz ve konuya yorum attım, fakat çözmüşsünüz çoktan. Fraps ayarlarından ekran görüntüsü alma tuşunu elinizin altında olacak bir tuş seçin derim, oyundayken f tuşlarıyla uğraşılmaz. Virgül tuşuna koyabilirsiniz mesela.

:) virgülde uzak bana... Zira dota oynuyorum sol el TGB tuşlarına kadar gelebilir... Mouse yan tuşuna ayarlarım....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.