Şimdi Ara

ekran donuyor (3 günde 4 format . yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamınaleyküm. arkadaslar benim sorunum son 3 gündür ekranımın kilitlenmesi.. 15-20 dakika falan işlem yapmadıgım zaman bilgisayarın basına geri döndüğümde donmuş olarak buluyorum. alttaki görev cubugu parca parca gözüküyor ve hiç bir şey yapamıyorum. mecbur reset atıyorum. bu sefer 3-4 resetten sonra bilgisayar hiç acılmıyor.. windows acılıyor yazısına gelmeden önceki konumda kalıyor. son 3 günde 4 kere format attım :( delirmek üzereyim. güç ayaralrını kontrol ettim. içini actım temizledim parcaları kontrol ettim fakat sonuc aynı. sorun nerde olabilir bilebilecek olan bir arkadas varmı çünkü ben kafayı yemek üzereyim :( format atarken bir hata yapıyor olabilirmiyim, yüklemeyi unuttugum birsey olabilirmi? virüs taramada temiz cıkıyor. 3 gün öncesine kadar böyle bir sorunda yoktu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmen. -- 11 Mart 2008; 14:14:48 >

• bence hdd yada ram... farklı bir hdd de dene derim...
  • onu su anda yapabilmem imkansız ama mümkün olan en kısa zamanda deneyecegim tesekkürler. bilgisayarı sadece virüs için taratırken bile bırakamıyorum. çünkü gene de donuyor. mouse elimde basında nöbet bekliyorum resmen :( ya mause kıpırdadıgı sürece yada ben sayfa acık kapattıgım sürece donma sorunu yasanmıyor. artık hangisi bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmen. -- 11 Mart 2008; 17:55:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.