Şimdi Ara

EKRAN DONMA SORUNU YARDIMMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Laptopumu alalı çok olmadı(3-4 ay olmuştur) ekran internete girince donuyor.Yurtta kaldığım için normal ttnetten girmiyorum.Vınn'm var ondan giriyorum fakat ders çalıştığım yerde EDGE hızında giriyor ve EDGE hızında girdiğinde ekran donuyor.Önceden sadece donuyordu ok donuyorhiç bir tuş çalışmıyordu 3G hızında girdiğnde hiçbi donma sorunu yok.Yurttan eve gittiğimde(evim başka şehirde) odamda 3G hızıyla giriyorum hiçbir donma vs bişey olmuyor.Evde bilgisayarcıya da gösterdim derdimi anlattım o da baktı hiçbir sorun yok dedi sadece vınnın sürümünü güncellemiş hepsi o.Ama bence bu laptopta başka bir sorun var ama anlamadım.Zaten bu işlerden de pek fazla anlamıyorum.Sizce napabilirim?İnternet bana çalıştığım yerde lazım bir sürü ödev çalışırken çevirmem gerekn bi dünya şey var.Okuyup vakit harcadığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• cevap verecek yok heralde yardım edecek bi nisan yok mu?
  • normal masaüstünde donma yoksa sorun edge ile cektiği için net yavas ondan oluyordur. Ama sen genede virüs taraması yaptır.(tam tarama)hdd disk birlestirici yi çalıştır, cclenar ile pc temizle. Bu söylediklerimi ara ara yap. Birde vın için 1metre uzatma kablosu al vını oynatna sansın olursa daha iyi çeker
  • ram ve ekran kartı ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Laptop donma problemi ...
    13 yıl önce açıldı
    BİOS DONMA SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.