Şimdi Ara

Ekran da görüntü gelmemesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler laptopumu şarzda kullanıyordum sonra kapatmadım sadece uyku moduna aldım 5 dk sonra gelip uyku modndan çıkartmaya çalıştığımda ekrana bir daha görüntü gelmedi. Laptop çalışıyor, sorun ekranda da değil harici bağlayıp denedim yardımcı olun lütfen

Orijinalden alıntı: forkboysf1

anakart gitmiş muhtemelen aynı sorun benimde başıma geldi . Pcyi başlatan entegrenin lehimleri açılmıştı bende sende de aynı sorun olabilir.

bende öyle tahmin etmiştim hocam çok kötü oldu bu ya garantide bitmişti sizc kendi servisinemi gönderim yani hpnin yetkili servisinemi yoksa sıradan laptop tamiri yapan yerleremi götürsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: enes363

quote:

anakart gitmiş muhtemelen aynı sorun benimde başıma geldi . Pcyi başlatan entegrenin lehimleri açılmıştı bende sende de aynı sorun olabilir.

bende öyle tahmin etmiştim hocam çok kötü oldu bu ya garantide bitmişti sizc kendi servisinemi gönderim yani hpnin yetkili servisinemi yoksa sıradan laptop tamiri yapan yerleremi götürsem

Yetkili servisler biraz fazla para alabilir. Bir de genellikle parçayı tamir etmek yerine kolaya kaçarak yenisiyle değişim yapıyorlar. Haliyle bu biraz tuzlu olabiliyor.

• - Aşağıdaki linkteki videoyu izleyerek sorunu çözebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=xoCV5klw8w4

İyi Forumlar..

"Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
    Senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön."
  • garantisi yoksa o zaman yetkili servise götürmenede gerek yok ben 150 tlye tamir ettirdim. Tabi ayni sorunmu bilemem fakat güzel bir bilgisayarciya götürürsen sorun düzelecektir.Fakat söyleyeyim asla eskisi gibi olmayacak malzeme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forkboysf1 -- 18 Ağustos 2013; 14:18:50 >
    Daha Fazla Göster
  • - Bu arada kullandığınız sistem HP marka mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Bu arada kullandığınız sistem HP marka mı?

evet hocam pc hp pavilion g6

yazylandan anlady?ym kadary ile bu ayny sorun de?il videoda görüntü geliyor fakat pc açmyyor arkada? ise hiç görüntü gelmiyor diyor bence çözüm olmayacaktyr

hocam videoda görebildiğim kadarıyla sorun aynı gözüküyor linki veren arkadaştan cevap bekliyorum ona göre deneyeceğim

yazylandan anlady?ym kadary ile bu ayny sorun de?il videoda görüntü geliyor fakat pc açmyyor arkada? ise hiç görüntü gelmiyor diyor bence çözüm olmayacaktyr

hocam videoda görebildiğim kadarıyla sorun aynı gözüküyor linki veren arkadaştan cevap bekliyorum ona göre deneyeceğim

Orijinalden alıntı: enes363

quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Bu arada kullandığınız sistem HP marka mı?

evet hocam pc hp pavilion g6

- Evet tahmin ettiğim gibi. Bende G6 kullanıcısıyım.

- HP sistemlerde ekran kartlarında soğuk lehim dene bir işlem var. Belli bir süre sonra bu işlemden dolayı ekran kartı hata veriyor ve ekran gelmiyor.

- Bunun için ekran kartını fırınlamanız gerekiyor.

- Videodaki yöntemi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

- Aynı sorun bende de vardı. bu yöntem ile çözdüm.

İyi Forumlar..

• yalnız adam videoda pc nin açma tuşuna bastığında laptopun panel aydınlanıyor.Sendede aynı şekilde oluyorsa çözüm olabilir ona bir dikkat et istersen ...

yalnız adam videoda pc nin açma tuşuna bastığında laptopun panel aydınlanıyor.Sendede aynı şekilde oluyorsa çözüm olabilir ona bir dikkat et istersen ...

evet hocam wifi ışığı falan yanıyor ama hiç caps lock tulu falan çalışmıyor yani capslock tuşuna bastığımda ışığı yanmıyo yani çalışmıyo

• hocam panel derken notebookun ekrandan bahsediyorum dikkat et adam pc açma tuşuna basınca videoda ekran aydınlanıyor azda olsa , fakat görüntü gelmiyor istiyorsan bir dene fakat ekran aydınlanmıyorsa çözüm olacağını pek sanmıyorum çünkü durum farklı gibi adamınki sıcaklıktan açılmıyor gibi fakat sende ki de aynı sorunsa yanı ısı kaynaklıysa çözüm olacaktır muhtemelen...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.