Şimdi Ara

Ekran Bulanıklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm LG Flatron W1954S Dün parlaklığı kısarken yanlışlıkla monitör ayarlarından birşeye bastım bi kaç yazı yazdı kapandı bende umursamadım. O olaydan sonra film açtım bayağı bulanıktı ben filmdendir dedim geçtim ama bugün her hafta izlediğim filmdede bu bulanıklığı görünce bi sorun olduğunu anladım. Masaüstünde oyunlarda falan hiç bulanıklık yok ama film açtığımda durum böyle nasıl çözebilirim acaba bu sorunu ilginize teşekkürler.

Ekran Bulanıklaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec4nl4r -- 7 Kasım 2013; 13:21:45 >

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    aynı sorun kuzendede var güncel +++
  • - Ekran kartıyla kaynaklanıyor peki ekran kartınızın driver'i güncel mi ?
  • Ekran kartım güncel. Bide ekran kartından olsa oyunlardada bulanıklık olmazmıydı ?
  • altyazıda bi problem yok, media oynatıcınızı kontrol edin, youtubetan video açmayı deneyin
    -son olarak, monitör yan/alt tuşlarında otomatik görüntü ayarlama tuşu vardır ona basın
  • Gom playerden izliyodum windows media playeri denedim ondada aynı youtubede bi video açtım onda bi sorun yok. Ekranda Autoset adlı butona tıklıyorum " Processing auto image adjustment " diye bi yazı yazıyo ekran biraz oynar gibi oluyo ama bulanıklık hala var.
  • Codec'i guncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Codec'i guncelle.

Codec 10.1 indirip kurdum kendi video oynatıcısıylada açtım fakat hala aynı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrec4nl4r

quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Codec'i guncelle.

Codec 10.1 indirip kurdum kendi video oynatıcısıylada açtım fakat hala aynı sorun var

K-Lite codec'i guncelleyin birde. Sonucu bildirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-Lite Codec Full 25 mblik paketini kurdum fakat sorun hala mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.