Şimdi Ara

Ekonomi bakanı Zeybekçi: 10 milyon suriyeli dahi olsa kapılarımızı kapatmayacağız (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
11.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
296 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''Gelenler ile her şeyimizi paylaşacağız'' diyen şahıs, yarın bir gün yolda anana karına bacına yada kızına saldırır ise tacizde bulunur ise onları da paylaşacak mısın?
  • Hangi devirde yaşıyoruz la taş devride değil, hangi hakla benim vergilerimi bu it sürüsü için kullanır ve ülkemin içine ederler hangi hakla la.

    %50 oy almak ülkenin içine etme hakkını vermiyor bu yaptıkları vatan hainliğidir açık net.
  • Neden mi? Oycuklaaar oycuklar, katlansın hep oycuklar!!!!1!!!!!11!! (Analdınız siz onu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Suriyeli 1 oy olarak hesaplanıyor. O pencereden bakınca gayet verimli.
  • adamlar da artık biliyor, kendilerine oy veren kitlenin belli bir seviyenin altında olduğunu, ne deseler "hülooo" diyeceklerini. o yüzden yapacaklarını söylemekten de çekinmez oldular.
  • 10 milyon az bütün Ortadoğuyu komple sokmak lazım.
  • Bakın insancıl olarak gerçekten çok üzülüyorum bazılarına, özellikle mahallemde var çocuklar, onlara aşırı üzülüyorum. Aya bir tanesinin ismi. Diğerlerini hatırlamıyorum ama Aya ismi de güzel kendi de güzel.

    Pespaye kıyafetleri, her zaman kirli eli yüzü ile hiç eksilmeyen o gülüşü, masmavi gözlerinden hayatın ona neler yaptığından bihaber yaşam ışıltısı. Öyle güzel bir kız. 5 yaşında, hemsin diyor.

    3 tane kardeşi oldu burada. 4 yılda 3 kardeşi oldu. 4 kardeşti 7 kardeş oldu. Onun gibi başka hayatlar geliyor, bu bataklığa, yoksulluğa. Mahalleli yardım ediyor, belediye, kaymakamlık vs veriyor işte geçiniyorlar.

    Ama niye biz? Yani şu dünyada seveni neredeyse tek Azerbaycan olan bir ülkeyiz ama dünyanın en büyük mülteci kabul eden ülkesiyiz. Arap bizi sevmez, Kürt sevmez, Pers sevmez, Yunan sevmez, Bulgar sevmez, Ermeni hiç sevmez, sevmez de sevmez. Hepsi uzak ve yakın tarih boyunca hep bize karşı batının emperyalist ülkeleriyle bir olmuş, bize düşmanlık beslemiştir. Ama kötü günde yine biz kendimizi yakıyoruz.

    10 milyon insanı kaldırabilir mi bu ülke? Bunu hiç düşünmüyorlar mı? Yoksa sadece günü kurtaralım da gerisi önemli değil mi diyorlar.

    Ben buradaki çoğu arkadaş gibi Arap ırkından falan nefret de etmiyorum. Ama yeter, savaş olunca bırakıp kaçarak, başkalarının gelip ülkenizi kurtarmasını bekleyerek bir şey kazanamazsınız demeliyiz. Gerçekten artık gitmeleri gerekiyor. Mülteci olmak kolay demiyorum, ama ülkeni bırakıp kaçmak kolay.

    Dünyada hiçbir gücün yenemeyeceği bir güçtü milli birlik. Vietnam'da, Afganistan'da, Osmanlı'da gördük. Halk birlik olursa herkesten güçlüdür.

    Umarım bu seçim ilk defa kaybettikleri seçim olur. Ve yerine gelecek kişilerden umudum olmasa da bu konuda Akp ve genel başkanı aksine bu mültecilerin yükünü üstümüzden atar.




  • Bu bir delirme sebebidir arkadaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomı bakanının ısı ulkeye nasıl daha cok multecı alırız mı yoksa (1 ABD Doları = 4,31928127 Türk Lirası) bununla mı ılgılenmek

    Bu ulkede hıcbırsey yapası gelmıyor ınsanın.Ne para kazanasın gelıyor, ne okuyasın ne ıs guc sahıbı olasın ne evlenesın hıcbırsey ıcınden gelmıyor.Bunları bas tacı yapan halk ortadan kalkmadan bu ulkede hıcbırsey yapılmaz.Bakın halk dıyorum bızı bu hale getıren halktır.Bır ulkede halk ne derse o olur bunların bu kadar suredır basta durmasının sebebı yıne halktır.

    Halka soruncada ondan ıyısımı var derler.Bu ulke su saatten sonra basa kım gelırse gelsın duzelmez.Uretım, egıtım, arastırma, gelıstırme SIFIR.

    Olması gereken en mantıklı cozum savastır.Zaten olacak olanda budur.

    Daha kotu gunlere hepınız hazırlıklı olun




  • birşeyler paylaşan varsa oda bizleriz

    sen neyini paylaşıyorsun suriyeli ile ?

    onlarla iç içe oturup yaşayanlara sor bakalım istiyorlar mı

    bıktırdılar artık din kardeşi adı altında ne varsa birilerinin önlerine sermeleri
  • Mesaj türk halkına değil ki



    Mesaj abd ye



    Biz mülteci konusunda herşeyi yaparız. Gizli kapaklı neler dönüyor Allah bilir. Yoksa aptallar bile düşünceye sahip olamaz.



    Sıcak para ile tam bağımlı oldukları sermaye gruplarına ve abd ye mesaj bu. Normalde 20 milyar dolar mülteci yardımı yapılacaktı. Ancak üretimi sonlandırdıkları ve sıcak paraya muhtaç bir ülkenin çığlıkları bunlar.



    50 60 yıllık üretenler abd dolarının düştüğü ve artmadığı dönemlerde az olan rekabeti etkileyen ithal viraller yüzünden çoğu inşastçı oldu. Tarım ve silah savunma sanayisinde ilerlemesi gereken ülke tarımı tamamen bıraktı. Savunma sanayide yerinde saydı.



    Sıcak para için türk halkı bile feda edilir seviyeye geldi. Malesef bunu tüm akp liler net biliyor. Ama nasıl destek oluyorlar akıl tutulması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 31 milyar euro ( bizde ne kadar cok para varmışta haberimiz yok muş )sureyeli saymızı nedir 3 milyon resmi heralde gayri resmi 4 milyon dur desek oda demektir ki 31 milyar / 4 milyon dersek = kelle bası 7750 euro eder suriyeli başı bu günkü kurdan 7750 * 5000 = 38.750 tl eder kelle başı bu parayı bu ulkedeki asgari ücrete göre hesaplasak 38.750 / 1600 = 24
    2 yıl çalışması lazım asgari ücretilin hemde bu parayi halk tabiri ile "imanı gevreyerek" kazanıyor. Kardeşim bu paranın geri dönüşü yok birde resmen hibe demektir , paramız ile başımıza bela acıyorlar "Avrupa birliği tarafından kandırıldık" acıklamasıda beklemiyor değilim. ayrıca bunu yukarida yazan arkadaşlarada kesinlikle katılıyorum halka sorulmalı süriyelileri istiyormu diye.
  • Oy lazım oy.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul Fatihte malta halep oldu
    EGM nin olduğu cadde Şam oldu TÜRKÇE tabela yok artık.kendi semtimde kendimi mülteci hissediyorum.Arap milleti zamanında bizi sırtımızdan vuran millet o yuzden gene olmayacağını kim bilebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurdaki yükselişi kabul etmiyor.

    Burdaki yükselişi niye kabul ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

    yahu şu atmaca,joker asu vs gibi insanlar neden bu konularda boy göstermezler bende onu anlamıyorum.
    Boyundan büyük işlere kalkışmıyorlar belli ki.

    Ya da zeka sorunu olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir karar olarak buluyorum,kimsesizlerin kimsesi olmaya durmak yok DEVAM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAMPOLDI

    İstanbul Fatihte malta halep oldu
    EGM nin olduğu cadde Şam oldu TÜRKÇE tabela yok artık.kendi semtimde kendimi mülteci hissediyorum.Arap milleti zamanında bizi sırtımızdan vuran millet o yuzden gene olmayacağını kim bilebilir
    Merak ediyorum yurt dışında yaşayan Türkler bir tane Türkçe tabela görüyor mu etrafta?

    Hastanelerde, parklarda, yollarda felan Türkçe görüyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konuşmayı izledim, aynen "30 milyar, 31 milyar dolar civarında bu ülkenin insanları...(dedi, burada durdu) kapısına gelen, bu ülkeye giren insanların yardımına koştu" diyor. Bİlerek cümleyi manasızlaştırdı. Çünkü, daha önce yazdım: o para cebimizden çıkmıyor. ama sanki çıkıyormuş gibi böyle karışık veya yarım ağız ifadeler veriyorlar, iç politika malzemesi yapıyorlar. Öyle para bizde yok, şu anda bir yatırımcı 200milyon dolar alsa kur 10kr fırlıyor.

    Para yurtdışından geliyor onların emrettiği şekilde harcamamız kaydıyla, işin o kısmını hiç dillendirmiyorlar tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 14 Mayıs 2018; 9:15:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi baksın o kadar Suriyeliye benim param yok artık bakacak kusura bakmasın kimse bataklıktayız zaten herşey zamlı maaş düşük zor geçiniyoz acaba nerde yaşıyoz ben anlayamıyorum bunları vergiyimi artıracaklar yine şüphelendim valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.