Şimdi Ara

EKONOMI BAKANI HATTA HÜKÜMET İSTİFA ETSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar suan 4.44 kimsenin bizi bu kadar kotu yonetip fakitlestirmeye hakki olmadigini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen egm'yi ariyorum, feto'culeri toplasinlar bu baslik altindan!!!bir!!!
  • ekonomi bakanının sözünü dinleyen mi var. ekonomi bakanını az biraz dinleselerdi zaten bu halde olmazdık.
    Jölelinin Yiğit Bulut'un aklıyla iş yapıyorlar işte durum ortada
  • Hızlandırılmış trende bir sürü insan öldü; Ulaştırm Bakanı sırıtarak poz verdi.

Soma'da maden çöktü ve yüzlerce insan öldü; ölenlerin yakınları devlet görevlileri tarafından dövüldü.

Terör saldırılarında yüzlerce kişi öldü; başbakan çıkıp "Saldırı olmadan önce müdahale edemeyiz." dedi.

FETÖ terör örgütü iktidar sayesinde elde ettiği güçle darbe girişiminde bulundu; başbakan "Allah bizi affetsin." dedi.

Karaman'da çocuklara tecavüz edildi; kadın bakan "Bir kereden bişey olmaz." dedi.

Devam edeyim mi?

• Biri şuna seçime bir ay var desin yazıktır günahtır sevaptır ve daha birsürü şey

• samsunda sel felaketi olmuştu..toki evlerinde birçok insan ölmüştü...hiç unutmuyorum 2 bakan basına açıklama yapıyordu açıkhavada ve yağmur yağıyordu.bir bakan röportaj verene hadi kısa kes yağmur yağıyor demişti...

o biçim insanlar bunlar işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.