Şimdi Ara

Ekonometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekonometri dördüncü sınıftayim ben yazdiğimda kimse yoktu cevremde kimsenin pek bilgi sahibi olmadigi bir bölumdur merak eden varsa yardimci olurum sve seve diger konulari pek kurcalayamadigimdan burdan yardimci olmak istedim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

4)Maaş durumu nasıl?
    5)Yine olsa seçer miydin?

Fenerbahçeli Olmanın Gururu Bizlere Yeter!
  • Nerde okuduysam çok zor diyorlar bölüm için.Matematik agırlıklıymış ne diyosun bu konuda.Gerçekten bu kadar zormu.
  • allah gönderdi seni 2 üst arkadaşın sorduklarını bende merak ediyorum dostum. en agırıymıs iibf bölümleri arasında bunun bir farkı var mı iş alanı acısından diğer bölümlere göre en çok merak ettigimde bu .

1: bölümün ilk iki sınıfı zor değil kimse bana gelipte zor demesin... 3 zor ama yapılmıycak gibi değil 4 dört hakkaten çok fena zorluyor... zorluk denklemi kurarsak ekonometri=işletmeçarpıbeş=iktisat çarpı3=ulus çarpı3 diyebiliriz....Bu bölüm için sayısalın iyi olması şart çoğu şeyi anlamıycan kendin baka baka çözcen öle yani .. derslere gitcen gitmessen olmazzz..... ama dört harbi zor(üstten der alıyorum ordan biliyorum).... ama gel geleim bir arakadaşım 3 sende bitircek ama 7 senelik olanda var iş size bakar sizi tanımadığımdan bişey deyemem....

2 Ben isteyerek gittim

3 İş olanakları iktisatla aynı.. ha ama çok idealistsen ben okulun verdeğinin üzerine araştırcam tarıycam kendimde çok ekliycem diyosan çok fark atarsın..ekonometriciler iktisatçılardan farklı olarak şirketlerin kalite depertmanlarındada çalışır ama çoğu şirket endüstri müh almayı tercih eder...
    kpssye gelince 2500 den başlar ama ekonmetriciyi ayırt eden çok yok kpssa da hiç kolay değildir bazı arkadaşlar kolay gibi söylüyor burda öss gibi çalışmak gerekir...

4maaş sana kalmış. önemli olan her iibfli gibi iş bulmak:D

5yine olsam seçmem çünkü ben çok çalışmayı seven biri deyilim iktisatı seçerdim ama onunda puanı daha yüksekk...

anlıycağınız böle yanii ekonometri değerlendirmeyi bilen için iyi bir bölüm ama okulun öğrettikleri yetmiyor unutuyorsun tam öğrenemiyosun eğitim sisteminden dolayı çünkü sınava çalışıyosun o kadar. yani okulun öğrettikleriyle hiç bişey olmaz bir farkınız olmaz bana göre ekonometri 5 sen olsa bide proje ağırlıklı olsa o zaman ap ayrı bir bölüm olur herkeste kapar ama şu an açıkçası benim iktisatçıdan çok bir farkım yok ama genede farkım var ama kendini yıpratıyosun be bitermek için ...

gene sorun arakadaşlar herşeyi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotagetr -- 27 Temmuz 2011; 2:14:42 >

• anladığıma göre bu kadar zor olmasına karşın bu bölümün değeri bir iktisatla eşdeğer

Orijinalden alıntı: alenderonn

anladığıma göre bu kadar zor olmasına karşın bu bölümün değeri bir iktisatla eşdeğer

aynenn öle tam üstüne basmışşsın ama neden eş değer çünkü yeterli donanımla çıkmıyoruz eğitim sistemi çok ama çok kötü uygulama yapmadıktan sonra ekonometri okumuşun işveren gözünde farkın olmuyor. ama genede iktisatttan çok farklı bir bölümdür..... Ama değerlendirebilene.....
    İtü matematik mühendisliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne biliyim iktisatçılardan farklı dersler görüyorsunuz ya . o dersleri ilgilendiren özel sertifikalar var mı iş hayatında yarayacak?
  • hocam konuyla alakalı değil ama benim de bir sorum var. İktisat'la İşletme'yi kıyaslarsak hangi farklar var, hangisi iş hayatında daha şanslı? Sonuçta son sınıfa geçmişşi illaki çevrende bu bölümleri okuyan birileri veya senin izlenimlerim vardır. Yardımlarını bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotagetr

Ekonometri dördüncü sınıftayim ben yazdiğimda kimse yoktu cevremde kimsenin pek bilgi sahibi olmadigi bir bölumdur merak eden varsa yardimci olurum sve seve diger konulari pek kurcalayamadigimdan burdan yardimci olmak istedim ...

konu hort olcak ama büyük ihtimalle bitirdin okulu iş imkanı nasıl ? yazmayı düşünyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.