Şimdi Ara

Yeditepe Üniversitesi YBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ünide Yönetim Bilişim Sistemleri okusak geleceği açısından parlakmı mezun olduğumuzda maaşlarımız nasıl olur ya da direk İşletme yazmak daha mı mantıklı aydınlatırsanız çok sevinirim

• Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu bir kişi Bilişim Alanında çalışabilir. Yeditepe olması da sana avantaj sağlıyor çünkü iyi bir üniversite, ayrıca bu bölümden mezun olduğunda aranan eleman olmak için üniversite eğitimin boyunca sadece okul derslerine bağlı kalmamalı, yazılım geliştirme (java, python) konularında kendini geliştirmelisin. Bu şekilde mezun olduğunda sen iş değil, iş seni bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWolff

Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu bir kişi Bilişim Alanında çalışabilir. Yeditepe olması da sana avantaj sağlıyor çünkü iyi bir üniversite, ayrıca bu bölümden mezun olduğunda aranan eleman olmak için üniversite eğitimin boyunca sadece okul derslerine bağlı kalmamalı, yazılım geliştirme (java, python) konularında kendini geliştirmelisin. Bu şekilde mezun olduğunda sen iş değil, iş seni bulur.

Hocam sizce zor bir bölümmü işletme dersleride var bölümde iyi bir şirkette yönetici durumunada gelmek mümkünmü sizce işletmemi daha mantıklı yoksa yönetim bilişim sistemlerimi
    Çağımızda internet, bilişim, sosyal medya, yazılım geliştirme her zaman her mesleğe büyük bir artı sağlıyor. YBS için "bilgisayarlı işletme" diyenler de var. Ders programlarına bakarsan hem işletme, hem de bilgisayar alanında dersler aldıklarını görürsün. Ben kesinlikle YBS diyorum. Çağ bilişim çağıdır, bir İşletme mezununun mesleki bir vasfı olmamasına rağmen YBS mezunu bilişim sektörünün geniş yelpazesinde iyi pozisyonlarda çalışabilir. Şirketlerde yükselme kısmı da sizin çalışıp yükselmenize bağlı bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWolff

Çağımızda internet, bilişim, sosyal medya, yazılım geliştirme her zaman her mesleğe büyük bir artı sağlıyor. YBS için "bilgisayarlı işletme" diyenler de var. Ders programlarına bakarsan hem işletme, hem de bilgisayar alanında dersler aldıklarını görürsün. Ben kesinlikle YBS diyorum. Çağ bilişim çağıdır, bir İşletme mezununun mesleki bir vasfı olmamasına rağmen YBS mezunu bilişim sektörünün geniş yelpazesinde iyi pozisyonlarda çalışabilir. Şirketlerde yükselme kısmı da sizin çalışıp yükselmenize bağlı bir durum.

Hocam son bir şey bu bölümün Yeditepe Üniversitesin de ki yeri hakkında ne düşünüyorsunuz iyi olanaklar sağlar mı? teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tobb endüstri
    2 yıl önce açıldı
    Tobb üniversitesi????
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.