Şimdi Ara

EKOLAYZER AYARLARI [ FİKİR ALIŞVERİŞİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik Tarzı : alternative rock , indie , indie rock , grunge rock , heavy metal falan

Kulaklık : Dandik 10 tllik bir kulaklık

Eko ayarı : 9-5-1-5-1

• boş işler onlar. ayrı bi psudan 450 wattlık ackiko marka tam digital araba ekolayzer ıma 12 volt verdim. ev anfime bağladım dehşet bir şey olduu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

boş işler onlar. ayrı bi psudan 450 wattlık ackiko marka tam digital araba ekolayzer ıma 12 volt verdim. ev anfime bağladım dehşet bir şey olduu

Gonşular ?
  • 10 liralık kulaklıkla istediğin kadar iyi EQ ayarla verim alamassın

Ben telefonumda Rockbox kullanıyorum. Ses kalitesinde feci şekilde artış oldu. Eğer MP3 çalarına uygun Rockbox sürümü bulabilirsen indirip kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 4 Nisan 2011; 22:33:34 >
  • boyle olacak

EKOLAYZER AYARLARI [ FİKİR ALIŞVERİŞİ ]
  • O kulaklıkla fark edemezsin ama rock için çoğu cihaz ve yazılımda ortadaki bandları sabit bırak, kenarlara doğru artacak şekilde yukarı çek. Yani EQ V çizecek şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Nisan 2011; 22:34:10 >
  • kalitesiz kulaklıkları çekilir hale getirmek için; 100-500 arasını +6dB, 500-2k arasını -3dB, 2k-8k arasını +3dB, üstünü ise -6dB

kullandığın eq için aralık değerlerini vermemişsin ama tahminim şu şekilde yapman gerkecek; 6-8-3-7-3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

10 liralık kulaklıkla istediğin kadar iyi EQ ayarla verim alamassın

Ben telefonumda Rockbox kullanıyorum. Ses kalitesinde feci şekilde artış oldu. Eğer MP3 çalarına uygun Rockbox sürümü bulabilirsen indirip kur.

Nereden bulabilirim hocam rockboxu her telefon için uyarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

kalitesiz kulaklıkları çekilir hale getirmek için; 100-500 arasını +6dB, 500-2k arasını -3dB, 2k-8k arasını +3dB, üstünü ise -6dB

kullandığın eq için aralık değerlerini vermemişsin ama tahminim şu şekilde yapman gerkecek; 6-8-3-7-3

Küfür etmeyinde eq nedir nereden bakılır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

quote:

Benim telefonun sistemi Linux olduğu için yüklemekte sıkıntı çekmedim fakat standart işletim sistemli bir telefonunuz varsa kuramassınız.

EQ: Ekolayzır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

kalitesiz kulaklıkları çekilir hale getirmek için; 100-500 arasını +6dB, 500-2k arasını -3dB, 2k-8k arasını +3dB, üstünü ise -6dB

Küfür etmeyinde eq nedir nereden bakılır :D

zamanında Türkçenin müdavim savunucularından yediğim fırçaların haddi hesabı olmadığından "equalizer" yazamadım oraya kusura kalmayın

• quote:

quote:

quote:

Benim telefonun sistemi Linux olduğu için yüklemekte sıkıntı çekmedim fakat standart işletim sistemli bir telefonunuz varsa kuramassınız.

EQ: Ekolayzır.

İmzanda dire straitsmi yazıyor benmi yanlış görüyorum ??

Hocam şöyle bi şekil denedim acayip hoş oldu

6-8-3-7-9 sadece siz sonunu 3 vermiştiniz 9 yaptım bayaa iyi şu anda sakin şarkılardada sizin verdiğinize dönüyorum yani sondaki 9u 3 yapıyorum 50 liraya kadar bütçem var kulaklık olarak ne önerirsiziniz sennheiser iyi diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.