Şimdi Ara

Ekim ayı yıllık enflasyon rakamlar açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim ayı yıllık enflasyon rakamlar açıklandı

Ekim ayı yıllık enflasyon rakamları açıklandı.
    AKP/TÜİK %32,87
    İTO %40.84
    ENAG. %60
    SORU:
    SİZCE EN DOĞRUYA YAKIN ENFLASYON RAKAMI HANGİ KURULUŞUN??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• isteyen TUİK yetkilisi , Trolll , aktroll dilli bebe vs gelsin... herhangi bir marketten rastgele 100 ürün seçelim.. geçen yıl aynı dönemde ortalama fiyat alalım birde bu sene alalım.. %50 den az çıkarsa fark gelsin beni ***ksinler... ama %50 den fazla çıkarsa ben onları ***ikecem..g*tüne güvenen gelsin..

• Ekim ayı yıllık enflasyon rakamlar açıklandı

AKP'nin TÜİK'ine göre:
    Enflasyon %32.87 ama aynı kuruluş kira %37,15 artacak diyor.
    Enflasyon %32 ise kira neden %37 artıyor anlayan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• isteyen TUİK yetkilisi , Trolll , aktroll dilli bebe vs gelsin... herhangi bir marketten rastgele 100 ürün seçelim.. geçen yıl aynı dönemde ortalama fiyat alalım birde bu sene alalım.. %50 den az çıkarsa fark gelsin beni ***ksinler... ama %50 den fazla çıkarsa ben onları ***ikecem..g*tüne güvenen gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Kasım 2025; 11:59:7 >
  • 15 bin Euro emekli maaşı ile Merkel hanımefendi aç şekilde bizi kıskanmaya devam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Biberiye turşusuna gelen zammı hesapladım %66 çıktı. 28.5 tl ile başlanılan yılda şu an 47.5 tl. Artık alır mıyım zor görünüyor. Altınkılıç kefir de 90 tl olmuş. Sene başında 50 tl ye alıyordum diye hatırlıyorum. Ev sahipleri zaten %70-80 den aşağı zam istemiyorlar çık başkasına veririm diyorlar kontratları 1 yıllık yapıyorlar üstelik. İktidar zaten milletin sorunlarıyla ilgilenmeyi çoktan bıraktı.

Ülkede resmi olarak herhalde iki farklı enflasyon uygulanıyor, biri verirken o TUİK enflasyonu oluyor, birde alırken o da ENAG eflasyonu oluyor.

• Enbey dönere 1 yılda tam yüzde 50 zam gelmiş.

Ekim ortası pide 100 gr döner 260gr sipariş vermişim.

Şimdi 390. Tam yüzde 50:) üşenmedim baktım.

Kiloluk dönere ise 1.5 yılda yüzde 87 zam gelmiş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.