Ekim ayı yıllık enflasyon rakamlar açıklandı

- 

- 

- 

Hiç biri doğru değil bu ülkede enflasyon şu anda sabit ve dar gelirli vatandaşlar için %100 üstünde hissediliyor.

- 

isteyen TUİK yetkilisi , Trolll , aktroll dilli bebe vs gelsin... herhangi bir marketten rastgele 100 ürün seçelim.. geçen yıl aynı dönemde ortalama fiyat alalım birde bu sene alalım.. %50 den az çıkarsa fark gelsin beni ***ksinler... ama %50 den fazla çıkarsa ben onları ***ikecem..g*tüne güvenen gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 3 Kasım 2025; 11:59:7 >_____________________________ Her lafa verilecek bir cevabım var elbet.
Lakin bir lafa bakarım, laf mı diye?
Birde söyleyene bakarım, adam mı diye? - 

15 bin Euro emekli maaşı ile Merkel hanımefendi aç şekilde bizi kıskanmaya devam etsin. 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör - 

Biberiye turşusuna gelen zammı hesapladım %66 çıktı. 28.5 tl ile başlanılan yılda şu an 47.5 tl. Artık alır mıyım zor görünüyor. Altınkılıç kefir de 90 tl olmuş. Sene başında 50 tl ye alıyordum diye hatırlıyorum. Ev sahipleri zaten %70-80 den aşağı zam istemiyorlar çık başkasına veririm diyorlar kontratları 1 yıllık yapıyorlar üstelik. İktidar zaten milletin sorunlarıyla ilgilenmeyi çoktan bıraktı.
_____________________________  - 

Enflasyonu resmi kaynaktan çok basit hesaplarsınız, 2025 yılı başında 750 TL olan yurt dışı çıkış harcı 1250 TL olmuş minik bir hesap ile %67 zam yapmış devlet.
Ülkede resmi olarak herhalde iki farklı enflasyon uygulanıyor, biri verirken o TUİK enflasyonu oluyor, birde alırken o da ENAG eflasyonu oluyor.

Enbey dönere 1 yılda tam yüzde 50 zam gelmiş. 
Ekim ortası pide 100 gr döner 260gr sipariş vermişim.
Şimdi 390. Tam yüzde 50:) üşenmedim baktım.
Kiloluk dönere ise 1.5 yılda yüzde 87 zam gelmiş:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ May The Force Be With You

En Beğenilen Yanıtlar
| 
                                         isteyen TUİK yetkilisi , Trolll , aktroll dilli bebe vs gelsin... herhangi bir marketten rastgele 100 ürün seçelim.. geçen yıl aynı dönemde ortalama fiyat alalım birde bu sene alalım.. %50 den az çıkarsa fark gelsin beni ***ksinler... ama %50 den fazla çıkarsa ben onları ***ikecem..g*tüne güvenen gelsin..  | 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı