Şimdi Ara

Ek yerleştirme ile ilgili soru (Çok acil !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Başvurular yarın saat kaçda sona eriyor ?
    2- Ben düz lise mezunuyum. Tablo 3A'dan 2 yıllık tercih yapmak istiyorum. Ben 3A dan tercih yaparsam puanım 0,3 üzerinden mi hesaplanacak ?

3- örneğin ;
    işletme = 54.040
    işletme (iö) = 65.421 bu puan şekli ne anlama geliyor? benim hangisine yerleşme imkanım daha fazla? (diğerine göre)

öss de aldığım puanlar : http://www.hizliresim.com/2008/10/12/6085.jpg
     Ek yerleştirme ile ilgili soru (Çok acil !)

cevaplar için şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 12 Ekim 2008; 19:23:15 >

• cevaplarınızı bekliyorum
  • up
  • evet arkadaşım 0.3 ile çarpılacak.
  • peki 0.8 ile hesapnan puanımla hangi 2 yıllıkları tercih edebilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

cevaplarınızı bekliyorum

sen en son puanla kapamış yerleri tercih edersen daha çok yerleşme olanağın olur
    işletme = 54.040
    işletme (iö) = 65.421

bunlar direk geçişle almış uniler

2 yıllık yaparsan 0.3 puana göre yapacaksın
    4 yıllık ise 0.8 puana göre
  • 257 söz 2 ile 50-60 da okul vermiyormu?
    bir yere yerleşmen gerekirdi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıllık tercih edemezsin 0.8 puanı ile...

Edit : Clio_TR okul puanı verilmiş halidir onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 12 Ekim 2008; 20:10:10 >
  • Lisede bölümün EA ise EA ile alan bölümlere bak derim o zaman 2 yıllık da olsa 0.8 ile olan puanın geçerli olur...(ya da ben yanlış biliyorum herkes sistem değiştiriyo her yıl )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 12 Ekim 2008; 20:11:16 >
  • işletme = 54.040
    işletme (iö) = 65.421

puanları yukarıdaki gibi olan yerleri tercih edemez miyim?
    ayrıca yukarıdakilerden hangisine yerleşme imkanım daha fazla? yani rakam küçüldükçe mi yerleşme ihtimalim artar _?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

Lisede bölümün EA ise EA ile alan bölümlere bak derim o zaman 2 yıllık da olsa 0.8 ile olan puanın geçerli olur...(ya da ben yanlış biliyorum herkes sistem değiştiriyo her yıl )

bende de ea öğrencisiyim ea ile tercih yapacağım. 0.8 ile çarpılacağından emin misin ?
  • quote:

quote:

Lisede bölümün EA ise EA ile alan bölümlere bak derim o zaman 2 yıllık da olsa 0.8 ile olan puanın geçerli olur...(ya da ben yanlış biliyorum herkes sistem değiştiriyo her yıl )

bende de ea öğrencisiyim ea ile tercih yapacağım. 0.8 ile çarpılacağından emin misin ?

Valla emin değilim keşke olsam ama o kadar çok kural vs. var ki kafam karıştı artık salladım tercih falan gönderdim birşeyler...

• quote:

işletme = 54.040
    işletme (iö) = 65.421

puanları yukarıdaki gibi olan yerleri tercih edemez miyim?
    ayrıca yukarıdakilerden hangisine yerleşme imkanım daha fazla? yani rakam küçüldükçe mi yerleşme ihtimalim artar _?????

cevabınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 12 Ekim 2008; 20:18:46 >
  • Valla arkadaşım biraz araştırdım sanıyorum düz lise çıkışlılar 2 yıllık seçimlerinde bölüm neresi olursa olsun 0.3 ile çarpılıyormuş hadi geçmiş olsun bu sistem ile hiçbirşey olmaz...
  • quote:

Valla arkadaşım biraz araştırdım sanıyorum düz lise çıkışlılar 2 yıllık seçimlerinde bölüm neresi olursa olsun 0.3 ile çarpılıyormuş hadi geçmiş olsun bu sistem ile hiçbirşey olmaz...

Ne varmış sistemde. Madem 2 yıllık bölüm tercih etmek istiyordun meslek lisesine gidecektin kimsenin zorla düz liseye gideceksin dediği yok. Düz liseye giden bir öğrenci 4 yıllık okumayı seçmiştir. Hemen sisteme b.k atıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Valla arkadaşım biraz araştırdım sanıyorum düz lise çıkışlılar 2 yıllık seçimlerinde bölüm neresi olursa olsun 0.3 ile çarpılıyormuş hadi geçmiş olsun bu sistem ile hiçbirşey olmaz...

Ne varmış sistemde. Madem 2 yıllık bölüm tercih etmek istiyordun meslek lisesine gidecektin kimsenin zorla düz liseye gideceksin dediği yok. Düz liseye giden bir öğrenci 4 yıllık okumayı seçmiştir. Hemen sisteme b.k atıyorsunuz.

Şu an Anadolu Üniversitesi AÖF İktisat 2.sınıftayım sistemden gerçekten hiç bir halt olmaz sen bir halt olur diyorsan azınlıksın o zaman arkadaşım...(ben 2.üni olsun diye 2 yıllık mesleğe yönelik bölümler seçecektim ama çok zor)

• Normal lise çıkışlarında 2 yıllık seçerken hangi bölüm olursa olsun 0.3 ile çarpılır..
    sol_ak senin yazdığın bölümler ise meslek liselilerinin seçebilceği bölümler..Puan türünden anlarsın zaten , sadece 60-70li puanlar varsa meslektir , puan 200 civarlarındaysa normal lise çıkışlı kişiler de seçebilir..En basit böyle anlatabildim
  • 60-70 lis puanları düz lise mezunları seçebiliyor mu ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Şu an Anadolu Üniversitesi AÖF İktisat 2.sınıftayım sistemden gerçekten hiç bir halt olmaz sen bir halt olur diyorsan azınlıksın o zaman arkadaşım...(ben 2.üni olsun diye 2 yıllık mesleğe yönelik bölümler seçecektim ama çok zor)

Neden saçma olsun arkadaşım. Meslek liselerinin girebilecekleri zaten bi 2 yıllık bölümler var. Senin gibi herkes binlerce kişi de 2 yıllık yazmak isterse meslek liseleri ne yapsın. Onların önünü kapıyorsun. Bence gayet mantıklı bir şey bu.

• boşverin şimdi sistemi tartışmayı ark.

ben :

işletme = 54.040
    işletme (iö) = 65.421

puanlarıyla yazılmış bölümleri tercih edebiliyormuyum ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.