ben bu sene 50.000 deyim ilk tercihlerimi yaptığımda istediğim bölümleri en yüksek alacak yerden en düşük alacak yere göre düzenledim bir tercih hatam yok yani ama istediğim yer olmadı.şimdi istediğim bölümle ilgili bir üniversite daha yeni ek yerleştirmede öğrenci alacak benim sorum şimdi ilk elli bindeki insanlar genelde yerleşti %90 bence eee şimdi girme olasılığım artmadı mı yoksa elli binle yeni açılan bi bölüme giremezmiyim??
bu arada ben sayısal öğrencisiyim alan içi tercih yapıcam
ya lütfen okuyup geçmeyin bu forumdaki insanların görüşlerine güvendiğim için sırf bu soru için üye oldum uzun zamandır burayı takip ediyorum bana da yorum yapın lütfen
Yazıcaksın sonunda o yeri gelirse sevinirsin gelmesse sakın üzülme eğer ilk girişinse bu sene sadece soru çözüp eksiklerinin üzerine gidersen daha mutlu olursun.
yok hayır o yüzden çok stresliyim ikinci bu ve 50000 deyim eğer giremezsem bi sene daha nasıl çalışıcam ama yani hadi diyelim tıp bile seçsem girme olasılığım öcekine göre daha fazla değilmi nasıl olsa ilk 50 nin %90 ı yerleşmiştir
Burda kesin bişey konuşulamaz belki kalan %10 dan %9 nun puanı senden iyi.Ama pek insanlar ikinci tercihleri sallamıyor,hele ilk sene girenler bir daha hazırlanmak isteyecekler.Şansın var ama gelmeme ihtimali de var.Bence diğer ek kontenjanlara da bak 1 sene daha kalmak istemiyorsan.
Şansın var tabii ama her duruma hazırlıklı olmalısın.
Hangi bölümü ve üniversiteyi tercih edeceğine de bağlı bu biraz.
istediğim yer olmadı demişsin eğer herhangi biyere yerleştiysen ikinci tercihe katılamazsın
yok hayır istediğim bölüm bi tane zaten başka hiç bi yer yazmadım sadece o bölümü abartıya kaçmadan 10000 yukarı aşağı tüm ünilerde yazdım ama yerleştirilmedim
abi istedigin bölümü ve şuan gitmek istediğin üniversiteyide yazsan çok güzel olurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme