Şimdi Ara

Ek tercih ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bir bölüm geldi fakat gitmek istemiyorum ek tercihlerden kontenjansız bir bölüm tercih etsem sonra ona da yazılmasam seneye puanım düşer mi

ayrıca bu sene bir açık öğretim bölümüne yazılsam seneye tekrar sınava girip o bölümü normal yapabilir miyim ?

• gitmek istemediğin bölümü neden yazıyorsun ki? bildiğin kadarıyla ek yerleştirmeler için bir yere yerleşememiş olman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massive00 -- 28 Temmuz 2013; 1:18:47 >
  • bolumle skntm yok.fakat sehir.berbatmis ayrica.ben. ek terchlerden aö yazabiliyorum diye biliyrm kontenjansz olan bolmleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #raintime

bolumle skntm yok.fakat sehir.berbatmis ayrica.ben. ek terchlerden aö yazabiliyorum diye biliyrm kontenjansz olan bolmleri

Hangi şehir gelmişti vede hangi bölüm?
  • Hakkariye filanmı düştün hayırdır
    İyisin iyi cudiye karşı finallere çalışırsın..
  • quote:

Arkadaşlar bana bir bölüm geldi fakat gitmek istemiyorum ek tercihlerden kontenjansız bir bölüm tercih etsem sonra ona da yazılmasam seneye puanım düşer mi

ayrıca bu sene bir açık öğretim bölümüne yazılsam seneye tekrar sınava girip o bölümü normal yapabilir miyim ?

açıköğretimin kontenjansız bölümleri puanını etkilemez ama şimdi bir bölüme yerleştiğin için bu bölüme kayıt olsan da olmasan da seneye puanın düşecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 28 Temmuz 2013; 14:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Hakkariye filanmı düştün hayırdır
    İyisin iyi cudiye karşı finallere çalışırsın..

hayır kırklareline düştüm :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercih yaparken
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

quote:

Arkadaşlar bana bir bölüm geldi fakat gitmek istemiyorum ek tercihlerden kontenjansız bir bölüm tercih etsem sonra ona da yazılmasam seneye puanım düşer mi

açıköğretimin kontenjansız bölümleri puanını etkilemez ama şimdi bir bölüme yerleştiğin için bu bölüme kayıt olsan da olmasan da seneye puanın düşecek

işte bende onu diyorum ek tercihlerden kontenjansız bir bölüm yazsam illa ki tutar onada yazılmasam ilk tercihin önemi kalmaması lazım ek tercih yapınca ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

quote:

bolumle skntm yok.fakat sehir.berbatmis ayrica.ben. ek terchlerden aö yazabiliyorum diye biliyrm kontenjansz olan bolmleri

Hangi şehir gelmişti vede hangi bölüm?

kırklareli iç mekan tasarımı geldi 8. tercihim :D
  • quote:

quote:

quote:

işte bende onu diyorum ek tercihlerden kontenjansız bir bölüm yazsam illa ki tutar onada yazılmasam ilk tercihin önemi kalmaması lazım ek tercih yapınca ?

siz bu sene ilk tercihte örgün bir program kazandıysanız ağzınızla kuş tutsanız bile seneye o puanın yarısı gidecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

siz bu sene ilk tercihte örgün bir program kazandıysanız ağzınızla kuş tutsanız bile seneye o puanın yarısı gidecek

hım peki teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.