Şimdi Ara

Ek mtv yi ödediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayı muayeneye götürücem vergi dairesinin sitesinde vadesi gelmiş borçlar 1. ve 2. taksit toplam 1200tl olarak görünüyor.Ek mtv için vadesi gelmemiş olarak bir 1200tl daha görünüyor.Vadesi bu ayın sonunda ek mtvnin ilk taksidi için.Şuan durumum sıkışık sadece ilk iki taksidi ödeyip bu ay çıkmadan muayeneyi yaptırayım diyorum bu mümkün mü ? Forumdan bir arkadaş ben gittim geçtim muayeneden dedi geçenlerde ama bilemiyorum aklıma pek yatmıyor bir sıkıntı çıkar işim yarım kalır diye endişeleniyorum.Durumum olsa hepsini toptan tek seferde öder geçerim ama yok işte.

• Ödemedim ağustos 18 inde muayeneye girdim. Sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Ağustos 2023; 1:19:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ödemedim, ödemem!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemedim 25inde muayene var, sorun çıkarsa güncellerim

• Ödemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemedim. 1 yıl kadar da hiç birini ödemeyi düşünmüyorum. Yerel seçim var. Nasıl olsa af gelir. Zamanında ödeyen yine enayi olur.

• ödemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çifte MTV’ye itiraz için süre 7 Eylül’de doluyor. Bu tarihe kadar dava açmayanlar Anayasa Mahkemesi’nden iptal kararı gelse de ödedikleri vergiyi geri alamayacak.

• henüz ödemedim, yok gibi davranıyorum şimdilik, seçimden sonra duruma bakarız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.