Şimdi Ara

EK GELİR ELDE ETMEK (TAVSİYE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. bir işte çalışıyorum 8-6 ama hayat inanılmaz pahalandı ve geçinmek zorlaştı. bu yüzden devamlı bir arayış içindeyim. haber uygulaması yaptım tutmadı. oyun yapmaya başladım bilgim yetmedi yarıda kaldı. şimdi cnc makinası aldım. ufak tefek hediyelik işler yapıp instagramdan satmayı düşünüyorum. ayrılsakta beraberiz'deki feridun gibi her ay yırtmayı deniyorum ama olmuyor:) var mı aramızda böyle yırtmayı deneyip de başaran arkadaşlar. tecrübelerini yazsınlar da bizlerde yararlanalım.

• Bimde su alıp sat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir şey istemiyorum. internet üzerinden satacağım şeyler lazım bana. sabah kendime ayırdığım iki üç saatim kalıyor. onuda su satarak geçiremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

Bimde su alıp sat.
    Bunu diyecektim , binden su al sat yada bime su sat

• rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    çinden telefon kılıfı al sat

• Ücretli çevirmenlik düşünebilirsin belki. Ya da oyun videoları çekebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesbih sat instagramdan 3-5 hediye et bilindik kisilere reklamini yaptir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl ek kazanç elde edilir ?
    4 yıl önce açıldı
    coinpayu ile gelir elde etme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çinden alıp satma işi bitti. bir ara yaptım ama artık ne alırsan al 12 lira kitliyorlar en düşük.
  • Yeni_kullanıcı kullanıcısına yanıt
    youtube işine girdim yürümedi :))
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    tesbih mi? alan olur mu sizce. bu işi yapıp kar etmiş birisi lazım. deneme yanılma ile yapmak istemiyorum artık.
  • Tesbih sayfalarina goz at
    Kâr etmis diyorsunda suan mesela tekstilden para kazanan var sen ben girsek batariz. Kâr eden biri sana yol gosteremez ki. Youtuberlar goturuyo mesela cek video at kazanabilir msn hemen

• rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    Ben de çok aradım bir süre sonra gider part time çalışırım dedim. Gerçekten zor ve uç şeyler. Eğer kazanabilirseniz ben de faydalanmak isterim bilgilerinizden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bıze tavsıye ver reıs bır suru sey yapmıssın
  • Neden para kazanamıyorsun biliyor musun ? Çünkü amacın para kazanmak. Başarılı olmak değil. Sen tamamen paraya odaklandığın için yaptığın şeyi, para kazanma üzerine kuruyorsun. Ama gerçekten o işi sevsen üstüne düşsen emek versen para kendiliğinden gelecek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 18 Kasım 2019; 22:45:18 >
  • Şuan çalıştığın işe bir inovasyon katmaya çalış,patronuna kazandır o da sana kazandırsın.
    -Ücretli çevirmenlik yapabilirsin
    -Youtube'a devam etmeni tavsiye ederim,2 günde 1 Milyon abone bekleme istikrarlı ve özgün bir şekilde video atmaya devam et.Sanal marketing'in pazar payı gün geçtikçe artacak,sen de nasiplenirsin belki
    -Yaşın kaç bilmiyorum ama gençsen kendine yatırım yap,dil öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

youtube işine girdim yürümedi :))
    Sende kendimi gördüm sanki neye el atsan kuruyor :)
  • netflix deneme sürümü taktiği var sanal kartla sınırsız onu al face gruplarında sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7AE368C5 -- 18 Kasım 2019; 22:34:17 >
  • CNC ile ne yapmayı düşünüyorsunz? Aklınızda bir şey var mı? Ben sizin yerinizde olsam CNC yerine Lazer Kazıyıcı bakardım. Kişiye özel tahta kılıf,kolye,anahtarlık falan bence çok tutar. İnternetten satışı da yapılır ama yapabilirseniz insanların yoğun olduğu bir yerde güzel kazanç sağlarsınız. Arada bazen fuarlarda görüyorum benzerlerini arada ben de mi yapsaydım diye düşünüyorum

Ayrıca hocam elinizde hazır CNC varken bence bu saatten sonra yapmanız gereken müşteri kitlesi oluşturmaya çalışmak. Şehrinizdeki üniversitenin mühendisliklerine gidip müsait yerlere küçük afişler asabilirsiniz bence en rahat müşteriyi öyle bulabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 18 Kasım 2019; 22:49:21 >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    sana katılıyorum. ama senin dediklerini uygulamak için yine para gerekiyor. :) yani örnek yazılım ve oyun aslında planladığım gibi gitse güzel para kazanacağımı düşünüyordum. ama maalesef hem destek bulamadım. hemde cepten çok para harcadım. gücüm yetmedi yani. Aslında hep kafama güzel fikirler gelir ama işte bunları destekleyecek yerlere ulaşamıyorum.
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    yaş geçti aslında temel sorun o. gençken yapmak lazımdı bazı şeyleri. zamanında elimize geçen paraları ezdik. :) yatırım yapmadık. sanal market kısmına katılıyorum. o yüzden bu aralar onlarla uğraşıyorum. ama bu seferde devlet ve vergi sistemi çıkıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.