Şimdi Ara

ejderha dövmeli kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kitabı okuyanınız var mı kısaca bir anlatabilir misiniz tavsiye ederseniz okumak istiyorum teşekkürler...

• aileden birisi katilmiş onu arıyorlarmış yok mu okuyan ?
  • Katil yok iste la olmemis diyorum. Bu spoilerdan sonra okumana degmez. Bos bir kitap zaten piyasa kitabi iste. Daha iyi alternatifler var.
  • Kız ejdarha yaptırıyo sonra ejdara dövmeli kız diye bunu çagrıyolar felan bu içine kapanık biri oluyo gizemli biri oluyo okumaya değmez
  • başka yorum ?
  • Babası tecavüz etmiyormu ?
  • okuyan yokmu bu kitabı koskoca dh de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yepyeni bıyıklı kız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bölüm 1 ;
    Cumshot

diye başlıyodu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Babası tecavüz etmiyormu ?

ana karaktere değil ama birilerine ediyorlar...
  • Oysa,ne heveslerle girmiştim konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

Oysa,ne heveslerle girmiştim konuya

aynen bende büyük umutlarla girdiydim konuya bukadar bastimi yau bu kitap 17 tl hepsiburada da gargo ücretsiz alıcam
  • Pampa okuma David Fincher ağabeyimiz filmini yapıyor. 2 ay sonra çıkar en geç.

ama okuma bak ha...okuma sakın okuma bak... oğlum filmi çıkcak okuma.
  • filmini yapmışlar zaten tırt neyse en iyisi kitap bölümü @M263 de gelmiş nereye ne konusu açmış töbe töbe bende hiç bakmadan hortlatıyorum
  • Tüm seriyi okudum. Kesinlikle okumalısın. İlk 100 sayfa sıkılabilirsin ama sonra öyle akıcı gidiyor ki kitabı elinden bırakamazsın. Ama ateşle oynayan kız ve arı kovanına çomak sokan kızı da okumalısın.

edit: eleştirenlere aklım almıyor kesin okumamış olmalılar. Dünyanın en çok okunan polisiye roman serisi. Öbür kitaplar direk lisbeth üzerinden gidiyor kesinlikle okumalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel Hayvan -- 28 Ağustos 2011; 0:08:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Tüm seriyi okudum. Kesinlikle okumalısın. İlk 100 sayfa sıkılabilirsin ama sonra öyle akıcı gidiyor ki kitabı elinden bırakamazsın. Ama ateşle oynayan kız ve arı kovanına çomak sokan kızı da okumalısın.

edit: eleştirenlere aklım almıyor kesin okumamış olmalılar. Dünyanın en çok okunan polisiye roman serisi. Öbür kitaplar direk lisbeth üzerinden gidiyor kesinlikle okumalısın

saolasın kardeş HB deki yorumlar birbirinin aynısı nerdeyse bi üçkağıt olmasın dedim zaten bundan sonra seriye devam ediliyomuş yorumlara göre tekrar saol

• ben beğenmedim açıkçası.
    o kadar sayfa gidiyor, çoğu boş ve konuyla alakasız görünen olaylardan oluşuyor. adam nerden baksan her sayfada kahve suyu koyuyor, dedim bu herif kitabın sonunda kesin ülserden ölecek kahve içe içe.
    diyeceğim şu ki kitap kalınlığının hakkını vermiyor.
  • Bu yorumları yazanlar ya 2. kitaba hiç bakmadı yada hiç okumdan boş keseden atıyorlar her zamanki gibi,kitap müthiş sürükleyici ben cerrah serisinden sonra en hızlı seri kitap olarak bunu bilirim
  • Ben edebiyat konusunda bilgili birinden şunu bilmek istiyorum.Şimdi bu kitap edebi bir eser mi ? yani felsefesi olan ve belli bir altyapısı olan .Yoksa hani Amerikan aksiyon filmleri olur bir çırpıda izlersin ama neticede o bir aksiyon filmidir gelir geçer insanda pek bir şey bırakmaz ve 1 hafta sonra unutur gidersin.Bu kitapta öyle mi ? olasılıksız,empati tarzı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Ben edebiyat konusunda bilgili birinden şunu bilmek istiyorum.Şimdi bu kitap edebi bir eser mi ? yani felsefesi olan ve belli bir altyapısı olan .Yoksa hani Amerikan aksiyon filmleri olur bir çırpıda izlersin ama neticede o bir aksiyon filmidir gelir geçer insanda pek bir şey bırakmaz ve 1 hafta sonra unutur gidersin.Bu kitapta öyle mi ? olasılıksız,empati tarzı mı ?

1)Her kitap insanın farkına varamadığı birçok şey kazandırır insana kavrama ve anlama yetisini geliştirir,Ha sen fantastik konuları sevmezsin o tarz kitapları okumazsın,yaratıklar,sihirler falan o ayrı,
    2)Hiçbir zaman kitapla film zevki kıyaslanmaz kitaba resmen bir hakarettir konuyu sevme ve kitap okuma alışkanlığına göre değişir aldığın haz,
    3)Bu kitapta Genel olarak isveç,din ve araştırmacı gazetecilik hakkında bilgilere ulaşırsın senin deyiminle daha fazla detay yazmayayım tavsiyem kitabı okuman

• quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

ben beğenmedim açıkçası.
    o kadar sayfa gidiyor, çoğu boş ve konuyla alakasız görünen olaylardan oluşuyor. adam nerden baksan her sayfada kahve suyu koyuyor, dedim bu herif kitabın sonunda kesin ülserden ölecek kahve içe içe.
    diyeceğim şu ki kitap kalınlığının hakkını vermiyor.

+1 Kahve suyu koydu vb cümleleri kitaptan çıkarsan kitap bir 40 sayfa falan incelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.