Oyuncular : Erol Günaydın, Tuna Orhan, Peker Açıkalın, Beyazıt Öztürk, Ali Çatalbaş, Volkan Demirok, Halil Kumova, Selin Denizli Yönetmen : Gürcan Yurt, Ahmet Uygun Senaryo : Gürcan Yurt, Gürcan Yurt (Kitap) Filmin Türü : Komedi Orjinal Adı : Destere Yapım Ülkesi : Türkiye Yapım Yılı : 2008 Konu :
Hayrettin (Peker Açıkalın) ve Hayati (Önder Açıkbaş) aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün ikisi birlikte gözlerini bir köy evinin bodrumunda açarlar. İkisi de ambarın iki ayrı köşesine ayaklarından zincirlenerek bağlanmışlardır.
Ünlü seri katil 'Destere' tarafından kaçırılmış olduklarını anlarlar. Kurbanlarına "Oyun üüyle oynanmaz, büüyle oynanır" sloganıyla çeşitli eziyetler eden Destere, Hayrettin ve Hayati'yi de türlü oyunlarla canlarından bezdirir.
Kayıpları bulmak için Yüzbaşı Hakan (Ali Çatalbaş) harekete geçer.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Beyaz da oynuyor süper ya kaçırmam bu filmi heralde beyaz o bisikletle psikopatı canlandırcak
rezillik hayatında birkere iyi film yapmışmıda milletin filmleriyle dalga geçecek.
Hayalgücü olmayan insanların, kendilerince başkaların emek vererek sıfırdan yaptığı filmle dalga geçip bir de bundan para kazanma amaçıyla yapılmış gereksiz film.
Gitmeyin!. Bu tür filmlerin gişe başarısı devamını getirir.
quote:
Orjinalden alıntı: metete
Hayalgücü olmayan insanların, kendilerince başkaların emek vererek sıfırdan yaptığı filmle dalga geçip bir de bundan para kazanma amaçıyla yapılmış gereksiz film.
@Serseri, haberdar etmen iyi oldu. Bu tür filmleri seviyorum. Biri film yapar, diğeri o filmle dalga geçer. :) Bizimkilerden böyle bir atak görmek hoş. Hep elin gavuru yapacak değil ya. (Scary Movie, Epic Movie vs.) Umarım bu film yurtdışında da bizim Scary Movie serisini tuttuğumuz gibi tutulur.
Tam da doğum günümde vizyona girecek olması ise süper bir olay. Benim için güzel bir doğum günü hediyesi olacak. Sinemada izleyeceğim bir aksilik olmazsa. ;)
Ellerine yüzlerine bulaştırmadan seviyeli bir hiciv olur umarım.
Erol Günaydın gibi bir ustanın böylesine saçma bir projede yer almasına şaşırdım... Yazık.
Bu filmi merak ediyorum ama fazla bir şey beklememek lazım... insallah haksiz cikarim
quote:
Orjinalden alıntı: metete
Doğru söze ne denir ki,
Çok gerzek bir filme benziyor ama merak ediyorum.
Senarist Gürcan Yurt da zaten L-Manyak'taki Robi&Cuma'nın da çizeri. Kamera arkası görüntülerini mutlaka izleyin.
Fragmanı süper
Komik bir film olucağa benziyor arkadaşlar herşeyi eleştirmeyin.Bırakın üretsin Türk sineması ürettikçe güzelleşicek ...
quote:
Orjinalden alıntı: sendenbenden
Komik bir film olucağa benziyor arkadaşlar herşeyi eleştirmeyin.Bırakın üretsin Türk sineması ürettikçe güzelleşicek ...
tamam üretsinde kaliteli üretsin bu nedir ya?en son bu tarz filmlerden süper ajan k9 a gittim,goraya amerikan filmlerinden çalıntı yapıyor biz özgünüz bilmemne zırvalıyorlardı,gittim bir baktım austen powers'tan çalıntı sahne vardı. Türk sinemasında bir sorun yok çok kaliteli yapımlar var ben sadece peker açıkalın,mehmet ali erbil,cengiz küçükayvaz tayfasından tiksiniyorum.
Film karakterlerinin isimlerini şimdi gördüm sitede. Hepsi "H" ile başlıyor. Bu katil de "H"yi söyleyemiyormuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Film karakterlerinin isimlerini şimdi gördüm sitede. Hepsi "H" ile başlıyor. Bu katil de "H"yi söyleyemiyormuş.
şopar olduğu için
Beyaz olmasa gitmeyeceğim bir film , Peker Açıkalın iyi bir oyuncu olmasına rağmen Avrupa Yakası hakkında saçma sapan konuşmasından hoşlanmıyorum zamanı geldi geçti fakat hala mikrofonu bulduğu an dizi hakkında atıp tutmakta.
ön yargılı olmamak lazım tamam genelde bu tür filmlerde özellikle Türkiye'de kötü oluyor ama biraz bekleyip yorumları görelim fragman ve site oldukça başarısız
quote:
Orjinalden alıntı: Erhan
Beyaz olmasa gitmeyeceğim bir film , Peker Açıkalın iyi bir oyuncu olmasına rağmen Avrupa Yakası hakkında saçma sapan konuşmasından hoşlanmıyorum zamanı geldi geçti fakat hala mikrofonu bulduğu an dizi hakkında atıp tutmakta.